Een personal narrative (internet), maandag 04 februari 2002

Hoeven, Noord Brabant, 21-06-2001.
Update 04-02-2002: Op 10-09-2001 waren enkelen van de Stichting PTAH in de buurt van Hoeven en zijn nogmaals het veld ingelopen. Na enkele foto's te hebben gemaakt, zijn we huiswaarts gekeerd. Eenmaal thuis gekomen bleek dat er op 2 foto's dingen stonden die niet zichtbaar waren tijdens het fotograferen.
Op foto 1 staan enkele lichtbollen welke - zo lijkt het - de grond uit schieten. Al eerder hadden wij in de Biddinghuizen-formatie van 14-08-2001 gezien dat er enkele lichtbollen uit het staande graan schoten.
Foto 2 is een 400% uitvergroting van foto 1 en zijn de bollen goed te zien.
Op foto 3 zijn er 2 bollen te zien die tijdens het fotograferen niet te zien waren. Iets dergelijks is ook vorig jaar bij de vindplaatsen van de Brummense graancirkels van 1997 en 2000 gefotografeerd.
Foto 4 en 5 zijn 400% uitvergrotingen van foto 3. Tijdens het fotograferen waren er geen vogels in de lucht.

TM 6002 - Cirkels in het graan    TM 6002 - Cirkels in het graan

Foto's die gemaakt zijn in een graancirkel blijken lichtbollen te bevatten.