Een broodjeaapverhaal (e-mail), vrijdag 10 mei 2002

Hallo lezers van dossier X,
Door middel van deze inzending hoop ik een gedachtewisseling op gang te brengen over een mogelijk complot achter de moord op Pim Fortuyn.
Ik hoop dat er lezers aangesloten zijn bij deze mailinglist die zich wel eens verdiept hebben in verschillende complottheorieën en die geïnteresseerd zijn op het gebied van samenzweringen.
Ik vind dat er genoeg aanwijzingen zijn om de moord op Pim Fortuyn als een verdachte zaak te zien. Ik geloof niet in toeval en vind het uiterst merkwaardig dat de eerste politieke moord in 300 jaar in Nederland gepleegd zou zijn door een overspannen milieu-activist.
Dagen na de moord waren de getuigen nog steeds niet verhoord en het lijkt er steeds meer op dat er meer mensen bij betrokken waren, terwijl justitie er nog steeds vanuit gaat dat de verdachte als eenling opereerde.
Pim Fortuyn was een potentiële bedreiging voor de gevestigde orde in Den Haag en een complot behoort dus tot de mogelijkheden.
MVG,
Gerard Pater
(Per e-mail gepost op 10 mei 2002 via de discussiegroep Dossier X; dossierx@yahoogroups.com)

TM 8046 - Pim Fortuyn in de politiek    TM 8046 - Pim Fortuyn in de politiek

Beschrijving

De moord op Pim Fortuyn is een politiek complot; hij vormde een te grote dreiging voor het politieke establishment.

Per e-mail gepost op 10 mei 2002 via de discussiegroep Dossier X; dossierx@yahoogroups.com

Zie onder Beeld voor een In Memoriam protest-foto voor Pim Fortuyn.