Een mop (tijdschriftartikel), donderdag 30 mei 2002

Nieuwe Revu 23 (2002), p.21
Ik kan op de radio best harde dingen roepen, maar ik voel nooit de behoefte om grappen te maken over dit soort gebeurtenissen. Dat is zuiver gevoelsmatig. Jörgen Raymann maakte laatst een briljante grap over Fortuyn. Hij twijfelde tussen een bezoek aan de Efteling of het graf van Fortuyn. Uiteindelijk koos hij voor de Efteling, omdat er te lange rijen voor het graf van Fortuyn stonden. Fortuyn zou toch een einde maken aan de wachtlijsten? Toen ik die grap hoorde dacht ik: kut, die had ik wel willen maken.

TM 8046 - Pim Fortuyn in de politiek    TM 8046 - Pim Fortuyn in de politiek

Beschrijving

Iemand twijfelt tussen een bezoek aan de Efteling of het graf van Fortuyn. Uiteindelijk kiest hij voor de Efteling, omdat er te lange rijen voor het graf van Fortuyn staan.

Bron

Paul Levitton: 'Zijn er grenzen aan de grap? Beroepshumoristen over de dood van Fortuyn', in: Nieuwe Revu 23 (2002), p.21

Pim Fortuyn in de politiek

Pim Fortuyn    Pim Fortuyn