Een personal narrative (tijdschriftartikel), woensdag 29 mei 2002

Hoofdtekst

Annemarie Lankester (22), eerstejaars Pedagogiek, kent de verhalen over Baileys of de Ku Klux Klan op het pakje sigaretten niet. Wel heeft ze ondervonden dat niet ieder broodje aap verhaal verzonnen is. "Laatst dacht ik dat mijn broertje met een broodje aap verhaal op de proppen kwam. Hij vertelde een verhaal over een café waar de stamgasten elk weekend ziek worden door het slechte bier en nodigde me uit om mee te gaan naar dat café. Ik dacht dat het om een sterk verhaal ging, maar helaas bleek het echt waar te zijn. Het bier smaakte naar slootwater met bubbeltjes en om één uur 's nachts zat iedereen ziek op het toilet."
(Bea Kalter: 'Broodje Aap populair op het net, echt waar', in: H@vana 8 (29 mei 2002) 33, p.9.)

Beschrijving

Een studente denkt dat een verhaal over de slechte kwaliteit van het bier in een café een broodje aap verhaal is. Totdat ze een keer meegaat en iedereen inderdaad ziek wordt van het bier.

Bea Kalter: 'Broodje Aap populair op het net, echt waar', in: H@vana 8 (29 mei 2002) 33, p.9.

Annemarie Lankester    Annemarie Lankester