Een broodjeaapverhaal (mondeling), woensdag 13 juni 2007

Hoofdtekst

Volgens sommigen is Paul McCartney in de jaren '70 overleden ten gevolge van een autoongeluk. De band zou een dubbelganger hebben gevonden om voor Paul door te gaan. Op het album 'Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band' zouden verschillende verborgen berichten te vinden zijn die laten doorschemeren dat Paul was verongelukt. Een van die berichten zou als achterwaartse boodschap zijn verwerkt in een van de nummers. Als je dat nummer achterwaarts afspeelt zouden de woorden "Paul is dead; we killed him" te horen zijn.

BRUN 09110 - Paul Is Dead Legends    BRUN 09110 - Paul Is Dead Legends

Beschrijving

Op het album 'Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band' van The Beatles staat een verborgen achterwaartse boodschap over de vermeende dood van Paul McCartney.

13 juni 2007
Horen vertellen op de middelbare school (te Bergen op Zoom) door de conciërge, een 'expert' wat betreft het onderwerp van Paul's vermeende dood.
Paul is Dead Legends & BRUN 09125 Backward Masking Legends

Paul McCartney    Paul McCartney