Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

RKOMA118 - Opgravingen

Een mop (), vrijdag 23 juni 2006

Hoofdtekst

Subject: Opgravingen

Na opgravingen in de Russische bodem tot een diepte van 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte leeftijd van zo n 1000 jaar. De Russen hebben hieruit de conclusie getrokken dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden beschikten over een kopernetwerk!

Om niet achter te blijven zijn Amerikaanse wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven waarbij ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezels aantroffen. Deze vezels bleken na onderzoek zo n 2000 jaar oud te zijn, waaruit de Amerikanen concludeerden dat hun voorouders reeds 2000 jaar geleden al een zeer geavanceerd digitaal glasvezelnetwerk in hun bezit hadden.
En dat zo`n 1000 jaar voor de Russen...

Een week later hebben de Belgen het volgende rapport gepubliceerd: Na opgravingen in de Belgische bodem, tot op een diepte van 500 meter, hebben Belgische wetenschappers helemaal niets gevonden. De Belgen concluderen hieruit dat zo n 5000 jaar geleden de oude Belgen reeds in het bezit waren van een draadloos netwerk

Beschrijving

Russen vinden op 100 meter diepte resten van koperdraad, waarop de conclusie is dat zij duizend jaar geleden een koperdraadnetwerk hadden. Amerikanen die op 200 meter diepte resten van glasvezel vinden, menen dat zij dan tweeduizend jaar geleden een glasvezelnetwerk hadden.
Belgen die op 500 meter diepte niets vinden concluderen dat zij vijfduizend jaar geleden al een draadloos netwerk hadden.


Bron

Ontvangen via e-mail op 23 juni 2006.

Naam Overig in Tekst

Russische    Russische   

Rus    Rus   

Amerikaanse    Amerikaanse   

Belgische    Belgische   

Belg    Belg   

Datum Invoer

2013-03-01 14:46:20