Een mop (mondeling), woensdag 11 april 2007

BB: Ja. Met die grote borsten. Een vrouw met grote borsten die heeft weer als nadeel dat ze kleine voeten heeft, want in de schaduw groeit niks.

Letterlijk afschrift van mp3-opname.

11 april 2007
Notulist noemt een recent thema, en verteller komt direct met een mop. Hier noemt Koman het thema 'Poster van de bikinivrouw in Utrecht'. Zie onder 'Beeld' voor een afbeelding van de bewuste poster. De ChristenUnie Utrecht wilde het spandoek verbieden.
'ChristenUnie in Utrecht vraagt om bezinning op publieke ruimte
woensdag 04 april 2007 14:08 Het bericht dat er in de oude stad van Utrecht een doek van 200 vierkante meter komt te hangen met de afbeelding van een vrouw in bikini, heeft bij de ChristenUnie-fractie vragen opgeroepen. “Door het stellen van schriftelijke vragen hierover willen we graag dat de gemeente zich bezint op wat ze doet met haar publieke ruimte. Niet alleen zetten we vraagtekens bij het beeld op de poster, we hechten er waarde aan dat onze openbare ruimtes op een hoogwaardige manier worden ingericht.”, zegt fractievoorzitter Mirjam Bikker.'
RK: Ruben Koman; BB: Ben Brader.

ChristenUnie    ChristenUnie