Een mop (mondeling), woensdag 11 april 2007

Hoofdtekst

Er is een motorcoureur die komt te overlijden...die komt in de hemel. Toen zegt Petrus: 'Je mag wel boven komen, maar motorrijden: over en uit hè! Niet dat scheuren hè, op dat race-monster. Wel rustig rijden.' En op een zeker moment wordt-ie enorm hard voorbijgereden door een Ferrari. Gigantisch hard. Hij beklaagd zich. Hij komt bij Petrus en zegt: 'Moet je luisteren joh, ik hou me aan de snelheid en ik doe echt geen vreemde dingen, maar ik word voorbij gestreefd door iemand in een Ferrari.' 'Oh', zegt-ie, 'ja sorry, dat is een zoontje van God.'

Beschrijving

Een motorcoureur komt in de hemel. Petrus vertelt dat hij alleen nog maar zachtjes mag rijden en niet meer mag scheuren. De motorcoureur ziet echter vreselijk hard een Ferrari voorbij scheuren, en beklaagd zich bij Petrus. Petrus antwoordt dat het een zoontje van God is.

Letterlijk afschrift van mp3-opname.

RK: Ruben Koman; BB: Ben Brader.