Een mop (mondeling), woensdag 11 april 2007

Hoofdtekst

Ik was nooit naar een opera geweest. Nou, ik....voor de eerste keer naar een opera, en in de pauze even naar het toilet. Ik sta voor het urinoir en ik wou even een hele zinnige vraag stellen aan iemand van een eh...goh...ja, hoe heb je beleefd deze avond hè. Dus ik zeg tegen de man die naast me stond te plassen van: 'Goh, joh, een zwaar stuk hè.' Hij zegt: 'Kijk voor je,' zegt-ie. [lacht]

Kijk, het is zo eenvoudig. Ja. Dan geef ik weer dat ik het heel zwaar vond, en ik wil er interessant over doen, en hij betrekt het al over...dat-ie staat te plassen.

Beschrijving

Verteller bezoekt een opera en gaat in de pauze naar het toilet. Hij vertelt tegen een man, die voor een urinoir staat, dat het een zwaar stuk is. De man antwoordt dat de verteller voor zich moet kijken.

Letterlijk afschrift van mp3-opname.