Een mop (mondeling), woensdag 11 april 2007

Hoofdtekst

Er is een dom blondje in het ziekenhuis in Winschoten en die is er als verpleegkundige aangesteld. Die is nog in opleiding, maar wat ze wel al mag doen is bloed afnemen. Dus één van die zusters daar die zegt van, hoofdverpleegkundige: 'Ga maar even naar kamer 34 en haal meneer jansen bloed af.' Anderhalf uur later komt ze weer, zegt ze: 'Er zat zes liter in, en geen druppel meer.'

Ja, dat is iets eh...[lacht] hè, dat eh....domme blondjes, het wordt neergezet als dom blondje...maar je kan het over iedereen, zou je het kunnen vertellen.

Beschrijving

Een dom blondje in het ziekenhuis van Winschoten wordt gevraagd bloed af te nemen bij meneer Jansen. Anderhalf uur later komt ze terug en zegt ze: 'Er zat zes liter in, en geen druppel meer.'

Letterlijk afschrift van mp3-opname.

Jansen    Jansen