Een mop (mondeling), woensdag 11 april 2007

Hoofdtekst

Het goocheme van de rabbi dus dat-ie altijd veel, loser, geen 'loser' [RK: Engels] maar loser [RK: spreek uit: LOOZER]...hij is clever op dat gebied dat-ie, vaak wel zorgt dat-ie er wat aan over houdt. Dat er allerlei kerken collectes bij elkaar brengen, en dat is dan bestemd voor de Heer. En dat hij op zeker moment al dat geld verzameld en een check uitschrijft en zegt: 'Zo', zegt-ie, 'ik neem het geld, maar ik doe er wat extra bij op de check [verteller tekent denkbeeldig op tafel], dan moet-ie dat maar inwisselen.'

AT 1855 - Jokes about Jews    AT 1855 - Jokes about Jews

ATU 1855B    ATU 1855B

Beschrijving

Een rabbi heeft een collecte gehouden en het geld verzameld. Hij schrijft een check uit, neemt het geld, en schrijft wat extra bij op de check. De Heer mag dat nu zelf inwisselen.

Letterlijk afschrift van mp3-opname.

Jokes about Jews