Een mop (mondeling), woensdag 11 april 2007

Hoofdtekst

Iemand die met een sinaasappel dan in de trein zit, en die denkt van eh...een jood...en die is daar mee aan het pellen, en dan eet-ie die pitten op. En toen zegt-ie: 'Goh, waarom eet je die pitten op?' zegt een medereiziger. Hij zegt: 'Daar word je heel goochem van', zegt-ie. Hij zegt: 'Die ken je ook, die pitten ken je ook van me kopen,' zegt-ie. Hij zegt: 'Kosten twee euro per stuk. Maar word je hartstikke goochem van.' Dus hij koopt een aantal pitten van 'm, en toen eh...had-ie dan twintig euro voor betaald, toen dacht-ie: 'Nou toch,'...van, 'verdomme, twintig euro, daar ken ik wel tien kilo sinaasappelen voor kopen.' 'Kijk,' zegt die jood,' zie je, het werkt al!'

AT 1855 - Jokes about Jews    AT 1855 - Jokes about Jews

Beschrijving

Een jood in een trein eet sinaasappelpitten en vertelt een medereiziger dat hij er goochem van wordt. De jood verkoopt voor twintig euro pitten aan de man. De man komt met de redenering dat hij voor dat geld wel tien kilo sinaasappelen had kunnen kopen. De jood antwoordt: 'Zie je, het werkt al!'

Letterlijk afschrift van mp3-opname.

Jokes about Jews