Een mop (mondeling), maandag 29 oktober 2007

GP: Nou eh Jantje die ging met z'n oma naar de markt en uhm toen zag hij op de grond 10 euro, toen zei uhm Jantje tegen oma: "Mag ik deze eh 10 euro van de grond af pakken?" Toen zei oma: "Nee, want alles wat op de grond ligt is vies." Dus loopt ie door en dan vindt ie 20 euro en dan vraagt ie: "Oma mag ik die 20 euro van de grond af pakken?" Dan zegt oma weer: "Alles wat op de grond ligt is vies." En dan gaan ze weer verder en dan ziet ie 50 euro en dan vraagt ie 't weer en dan zegt oma: "Nee, want alles wat op de grond ligt is vies." En dan gaan ze weer naar huis en dan eh valt oma voor de deur dan vraa... eh zegt oma: "Jantje wil je me helpen opstaan?" Zegt ie: "Nee, want alles wat op de grond ligt is vies."

TM 8039 - "Wat op de grond ligt, is vies"    TM 8039 - "Wat op de grond ligt, is vies"

Beschrijving

Jongen mag van zijn grootmoeder niets van de straat pakken, want dat is vies. Als zijn grootmoeder valt wil hij niet helpen, want wat op de grond ligt is vies.

Letterlijk afschrift van MP3 opname O.B.S. De Tweemaster groep 8 29 okt. 2007.WAV

Jantje    Jantje