Een mop (mondeling), maandag 29 oktober 2007

Extreme:

Dit record bevat extreme elementen van enigerlei aard (racisme, sexisme, schuttingtaal, godslastering, expliciete naaktheid, majesteitsschennis). De inhoud is daarom afgeschermd, en kan alleen worden geraadpleegd op het Meertens Instituut.
This text contains language that can be perceived as extreme.

Beschrijving

Een tweetal jongens lopen in het bos en krijgen van de boswachter een opdracht mee. Ze moeten bij elkaar een kruis van 2 meter hebben. Samen hebben ze een kruis van 1.98 meter en ze missen dus nog twee centimeter. Gelukkig komt er nog een jongen aan en die heeft een kruis van 2 centimeter en dat was een geluk, want die van hem stond stijf.

Letterlijk afschrift van MP3 opname: O.B.S. de Tweemaster groep 8 29 okt. 2007.WAV

29 oktober 2007
Deel van een interview met kinderen uit groep 8 van de basisschool O.B.S. de Tweemaster te Pijnacker. Dit gedeelte is een interview met Ado Muaselovis en Gio Poulina. AM = Ado Muaselovis, IS = Ilse Slootweg.
Onder 'Beeld' een foto van verteller Ado Muaselovis.

Ilse    Ilse