Een mop (mondeling), maandag 29 oktober 2007

NS: Nou er was eens een meisje en die had net de handstand geleerd en die liet ze aan dr moeder zien, maar toevallig had ze een rokje aan. En toen zei haar moeder: "Niet meer de handstand doen, want anders zien ze eh je onderbroek." Toen zei ze: "Ok mama." Ging ze naar het centrum eh kwam ze weer terug eh toen zei haar moeder: "Wat heb je bij het centrum gedaan?" Toen zei ze: "Ja ik heb de handstand gemaakt voor m'n vriendinnen. [onverstaanbaar] Moeder: "Waarom moet ik je nog vertellen dat je niet de handstand mag maken als je uhm een rokje aanhebt?" Zei ze, "omdat je dan je onderbroek ziet." "Maar ik heb gewoon m'n onderbroek eronder uitgedaan."

Beschrijving

Een meisje doet de handstand met een rokje aan. Van haar moeder mag dat niet, omdat je dan haar onderbroek kan zien, maar het meisje doet toch de handstand en doet haar onderbroek gewoon uit.

Letterlijk afschrift van MP3 opname: O.B.S. de Tweemaster groep 8 29 okt. 2007.WAV

29 oktober 2007
Deel van een interview met kinderen uit groep 8 van de basisschool O.B.S. de Tweemaster te Pijnacker. Dit gedeelte is een interview met Daphne van Schie en Nasrin Sadat. NS = Nasrin Sadat.