Een mop (mondeling), maandag 29 oktober 2007

ED: Er gaat een konijn naar de bakker en zegt: "Heb je worteltjestaart?" "Nee", zegt de bakker. Dus het konijn gaat weer weg. De dag daarna komt ie weer, zegt ie: "Heb je nu worteltjestaart?" Zegt de bakker weer nee. Komt die da.. daarna nog een keer: "Heb je nu worteltjestaart?" Zegt de bakker weer nee. Dan denkt de bakker van nou die wil zo graag worteltjestaart kopen, dus dan bak ik maar worteltjestaart. Komt die die dag daarna zegt ie: "Heb je worteltjestaart?" Zegt de eh de bakker zegt: "Ja ik heb nu worteltjestaart gebakken." Dan zegt ie: "Vies hè?!"

Beschrijving

Een konijn vraagt telkens aan een bakker of hij worteltjestaart heeft. De bakker heeft dit niet en besluit het voor het konijn te bakken. Als het konijn weer komt en de bakker zegt dat hij nu wel worteltjestaart heeft, zegt het konijn: "Vies hè?"

Letterlijk afschrift van MP3 opname: O.B.S. de Tweemaster groep 8 29 okt. 2007.WAV

29 oktober 2007
Deel van een interview met kinderen uit groep 8 van de basisschool O.B.S. de Tweemaster te Pijnacker. Dit gedeelte is een interview met Eva Delpeut en Meike Noorlander. ED = Eva Delpeut.