Een broodjeaapverhaal (boek), 2006

Hoofdtekst

SURPRISE-SHOW De Arnhemse politierechter mr M. Barels heeft vrijdag twee mannen die in december 1994 een Nijmeegse familie een nep-uitnodiging voor de Surprise-show van Henny Huisman hadden bezorgd, veroordeeld tot celstraffen van zes weken en twee maanden. Volgens de rechter heeft de 41-jarige G. van M. uit Tienray een Nijmeegse familie het huis uit gelokt met de mededeling dat zij een uitnodiging hadden voor de Surprise-show. Terwijl de dolgelukkige familie onderweg was naar de studio's, pleegde de 26-jarige Nijmegenaar V. L. een inbraak in hun huis en stal hij sieraden, geld en apparatuur. L. zei dat hij van een familielid de tip had gekregen dat er in het huis van de familie 150 duizend gulden lag. De Volkskrant, 16 maart 1996

BRUN 01835 - The Double Theft    BRUN 01835 - The Double Theft

Beschrijving

Een krantenbericht over de arrestatie van twee mannen. De een had een familie het huis uit gelokt met een uitnodiging van de Surprise-show, zodra ze weg waren brak de ander in en stal sieraden, geld en apparatuur.

Peter Burger: De jacht op de veluwepoema. Amsterdam 2006, p.22

Zie ook VPPOEM004.