Een personal narrative (internet), dinsdag 27 oktober 2009

Hoofdtekst

Aan de Oostdijk / Dijkweg in Hellevoetsluis lagen de voormalige melkfabriek en aangelegen boerderij. Er heeft ook een tijd lang een witte (benzine-)pomp voor het huis gestaan. Het stond al een tijdje leeg en in oktober 2003 verwoestte een brand een groot gedeelte van het fabrieksgebouw. Ondertussen zijn de panden gesloopt voor nieuwbouw.
N. uit Hellevoetsluis schreef op een forum dat het een “creepy” plek was. Ik vroeg haar waarom;

“Er was veel geks aan de hand daar, maar meer met mensen die er ooit woonden en werkten.
Wat er precies is gebeurd weet ik niet, maar het is er niet helemaal zuiver op die plek en ik hoop dat mensen die er gaan wonen er geen last van gaan krijgen, want ze zullen wel boos zijn dat het weg wordt gehaald.

Ik kan er verder niet veel meer over vertellen. Ik kom er elk dag langs en was er heeel lang geleden geweest op het erf. Het is lang nog bewoond geweest, al zag het er onbewoond uit.”

(Mysterieus Voorne-Putten, 27-10-2009)

Beschrijving van een enge plaats in Hellevoetsluis