Een broodjeaapverhaal (brief), vrijdag 09 december 1994

Hoofdtekst

`Sexy Jesus', de pornofilm over het leven van Christus, die je te zien kunt krijgen "als je de juiste mensen kent", heeft een variant in de zogenaamde `Snuff-films', waarin ze laten zien hoe iemand, meestal een vrouw, daadwerkelijk wordt gedood. Hugo Raes, in zijn vervolg op De faun met de kille horentjes (de titel is me ontschoten) wijdt er een hoofdstuk aan: een vader herkent zijn dochter in een snuff-film en probeert er (vergeefs, ze zijn naakt en gemaskerd) achter te komen wie de drie mannen zijn die haar alle drie tegelijk verkrachtten alvorens haar langzaam (close-up van gezicht) een mes in het hart te duwen. (Een van de mannen heeft de huidskleur van een Levantijn, weet Raes).
Het maken van snuff-films is zo winstgevend, omdat er mensen schijnen te zijn die $ 10.000 betalen [om] een keer ernaar [te] mogen kijken.

TM 6041 - Snuff movies (lustmoord-films)    TM 6041 - Snuff movies (lustmoord-films)

Beschrijving

Sommige mensen hebben er veel geld voor over om een zogenaamde `snuff-movie' te mogen bekijken. Dergelijke perverse films tonen doorgaans hoe een vrouw daadwerkelijk verkracht en vermoord wordt.

Brief n.a.v. publicaties van Ethel Portnoy (bezit Theo Meder)

9 december 1994
Dit naar aanleiding van een verhaal van Portnoy over een pornografische filmversie van het leven van Jezus.
Snuff movies (lustmoord-films)

Sexy Jesus    Sexy Jesus