PBURG086 - Het kaarsenarrest

Een broodjeaapverhaal (boek), 1983

Het kaarsenarrest
Een meisje bedrijft de liefde met haar vriend. Nadat hij haar huis verlaten heeft, blijft zij onvoldaan achter in bed en neemt een kaars ter hand. Terwijl ze zich aan haar eenzame genoegen overgeeft, krijgt ze bezoek van een vriendin, die óók opgewonden raakt, haar kleren uittrekt en zich bevredigt - met dezelfde kaars.
Negen maanden later baart de vriendin een kind. De vader is de vriend van het eerste meisje. De moeder eist een schadevergoeding en wordt door de rechter in het gelijk gesteld.
(Studente farmacie, 1983)

TM 6046 - Zwanger door kaars    TM 6046 - Zwanger door kaars

Beschrijving

Een meisje gaat naar bed met haar vriend. Onvoldaan masturbeert zij later met een kaars. Een langskomende vriendin masturbeert eveneens met de kaars en raakt aldus zwanger van de vriend van de vriendin. Het zwangere meisje krijgt van de rechter een schadevergoeding toegewezen.

Peter Burger: De wraak van de kangoeroe. Amsterdam 1993, p.122

Zwanger door kaars