Registratie zal enige tijd duren. Deze functie is in ontwikkeling.

Zoek in de Collectie

   Geavanceerd Zoeken

Zoekresultaten beperken

Itemtype
Subgenre
Decennium_group
Provincie(NL)/Gewest(BE)
Plaats van Handelen
Word count group

23 resultaten voor ""

broodjeaapverhaal uit 1988
 • In bijna elk Chinees restaurant wordt door de politie een inval gedaan en worden blikken kattevoeding gevonden.

broodjeaapverhaal uit 1991
 • Een man gaat met zijn gezin eten in een Chinees restaurant. Na de maaltijd wordt men ziek. De restauranthouder wordt gearresteerd wegens gebrek aan hygiëne en op verdenking van het verwerken van…

broodjeaapverhaal uit 1995
 • In de keukens van Chinese restaurants treft de Keuringsdienst van Waren regelmatig hondekoppen aan.

broodjeaapverhaal uit 1997
 • Een Chinees restaurant verwerkt de vissen uit een vieze sloot uit de buurt in zijn eten.

broodjeaapverhaal uit 1999
 • Een vrouw eet Chinees. Ze kauwt op iets hards. Het blijkt kattebont te zijn.

broodjeaapverhaal uit 1970
 • Na in een Chinees restaurant te hebben gegeten, merkt een man dat een botje tussen zijn kiezen is blijven zitten. Hoe hard hij ook peutert, hij kan het niet van zijn plaats krijgen. Dus maakt hij een…

broodjeaapverhaal uit 2006
 • Tijdens het eten bij Burger King treft een meisje een grote zwarte en levende kikker in haar salade aan.
Astrid_K_79266h.jpg

broodjeaapverhaal uit 2016
 • Chinees restaurant moet sluit na het vinden van menselijk DNA in de haaievinnensoep.

broodjeaapverhaal uit 1991
 • Een familie zit in een restaurant haas te eten. Een kennis die langsloopt maakt miauwende geluiden. De familie begrijpt de hint en vergaat de lust tot eten.

broodjeaapverhaal uit 1991
 • Mensen krijgen in een Chinees restaurant kattevlees opgediend.

broodjeaapverhaal uit 1995
 • Tijdens een hongersnood eet een Westers echtpaar in het buitenland in een toeristenrestaurant. De vrouw vindt een kindervingertje in de vleespastei. Kinderen worden als vlees verkocht terwijl de…

broodjeaapverhaal uit 1995
 • Van corned beef wordt verteld dat dat gemaakt is van hele koeien. De koeien gaan op een lopende band de machine in en komen er fijngemalen als corned beef weer uit.

broodjeaapverhaal uit 1983
 • In Chinese restaurants wordt kattevlees in de gerechten verwerkt.

broodjeaapverhaal uit 1997
 • In bepaalde Aziatische landen zouden honden, katten, beren etc. worden gebruikt voor menselijke consumptie.

broodjeaapverhaal uit 1988
 • Op een markt in Hong Kong staat een man met een beer. Toeristen verwachten dat de beer kunstjes zal vertonen. Echter nadat hij onderhandeld heeft met een Chinees, hakt de man een klauw van de beer af…

broodjeaapverhaal uit 1999
 • Tijdens het eten van Chinees komt er iets tusen de tanden van een vrouw. het blijkt een rattetandje te zijn.

broodjeaapverhaal uit 1998
 • In voedsel zouden allerlei rare produkten en smerige dingen zitten: een muis in de sinas, een condoom in de soep, sperma in de knoflooksaus en katten in de babi pangang.

broodjeaapverhaal uit 2006
 • In de babi-pangang van de Chinees zat kattevlees.

Trefwoorden: babi-pangang


sage uit 2006
 • Verteller zegt tegen bezoekers, die willen gaan uit eten, dat ze met een dode kat of muskusrat bij de lokale Chinees terecht kunnen.

Trefwoorden: dode, dood, kat, muskusrat, rat, restaurant


broodjeaapverhaal uit 2007
 • Een man rijdt een kat aan. Hij brengt de dode kat naar een Chinees restaurant omdat Chinezen katten- en hondenvlees in de maaltijden verwerken.

broodjeaapverhaal uit 2006
 • Op het marktplein in Winschoten loopt geen een hond meer. Die zijn allemaal naar de Chinees gegaan en zitten nu door de nasi.

Trefwoorden: eten, hond, marktplein, nasi, restaurant

Leonardo_Diffusion_XL_a_realistic_color_photo_of_Chinese_food_2.jpg

broodjeaapverhaal uit 1970
 • Iemand eet kip bij een Chinees en verslikt zich. Er wordt een botje uit zijn keel gehaald dat bij nader onderzoek een rattebotje blijkt te zijn.
Leonardo_Diffusion_XL_a_realistic_color_photo_of_Chinese_food_0.jpg

broodjeaapverhaal uit 2001
 • Waarheid of mythe? Oosterlingen als Japanners, Chinezen en Koreanen verwerken katten en honden door het eten. Vooral de sint-bernardpups doen het goed.

Trefwoorden: achterhalen, activist, adrenalineniveau, afmaken, afschuw, alleseter, appel, aroma, asiel, atleet, begrijpen, berichten, beroeren, betrappen, bevorderen, bewegen, bron, chihuahua, circuleren, codewoord, contact, controleren, culinair, delicatesse, diepgevroren, dierenbeschermer, dierenbescherming, dierenrechtenvereniging, dikbil, doden, doping, elektrisch, eten, export, fantasie, fondue, garneren, gebraden, gebruik, geit, gerecht, gruwel, handel, handelaar, handtekening, hond, hondenfondue, hondenliefhebber, hondenras, hondenvereniging, hondenvlees, hormonen, injecteren, internet, journalist, kat, kattenvoer, kelner, keuken, kip, klant, knuppelen, kolonisatieperiode, koppen, krant, kritiekloos, kruisen, kunstenaar, kweek, lever, martelen, media, menukaart, merkwaardig, mijn, mijnwerker, mythe, nuttigen, omvang, onbetaalbaar, onderzoek, onmogelijk, onverdraagzaamheid, oosters, opdienen, opduiken, ophangen, overheid, pers, persagentschap, petitie, poedel, poot, populair, potentie, project, protest, protesteren, pup, puppybemiddeling, racisme, ras, rat, regering, restaurant, roosteren, sage, saus, schok, serveren, sinaasappel, sint-bernard, slacht, slachten, smaak, smaken, soep, staart, stadssage, stikken, stoofpotje, tekst, tipgever, toegeven, traditie, tussenpersoon, vals, variant, varken, verbieden, verduidelijken, verhogen, verzamelen, viagra, viriliteit, vlees, vleesfokkerij, vrieskist, vuilnisbak, waarheid, werker, werpen, westerling, winstgevend, woedend, worp, zoeken, zoet

Leonardo_Diffusion_XL_a_realistic_photograph_of_a_saint_Bernar_2.jpg