Een broodjeaapverhaal (mondeling), vrijdag 26 januari 1996

[Tandenborstels in het achterwerk]
Wat ik wel eens gehoord heb is van een echtpaar dat op vakantie gaat in Zuid-Frankrijk. Daar gaan ze een dagje weg en als ze terugkomen blijkt er ingebroken te zijn, de deur is geforceerd enzo. Maar alles staat nog op zijn plaats, er is niks kwijt, dus het echtpaar heeft het daarbij gelaten. Toen ze terugkwamen en hun fotorolletje gingen ontwikkelen was er dus een hele serie van de inbrekers die hun tandenborstels in hun kont hadden gestopt en daarna weer gewoon teruggezet.

BRUN 06030 - Indecent Exposure    BRUN 06030 - Indecent Exposure

Beschrijving

Een echtpaar op vakantie gaat een dagje weg. Teruggekomen blijkt er ingebroken te zijn maar er zijn geen spullen weg. Als ze na de vakantie weer thuis komen en hun foto's ontwikkelen, zien ze een serie van de inbrekers met hun tandenborstels in hun kont gestoken.

n.v.t.

Indecent Exposure