CORONA52

Een broodjeaapverhaal (internet), donderdag 19 maart 2020

Hoofdtekst

Corona is een rookgordijn. De petrodollar gaat vallen. Europa raakt failliet door de vallende banken. UK heeft snel EU verlaten om ze voor te zijn. Saudi is bezig met de (olie)schaliehandel in Amerika kapot te maken en tegelijk Iran en Rusland verzwakken door olie voor niks op de markt te dumpen. En de Saudis zijn bezig met een machtsstrijd binnen de familie. Daarom willen ze niet al die mensen in Mekka hebben om opstand te voorkomen. Bereid je maar voor op een totale chaos wereldwijd. Dit zijn nog maar de voorbereidingen met alle noodtoestanden die zogenaamd ingevoerd worden. Waarom denk je dat Italië het meest zogenaamd getroffen is en land op slot zit? Italië is het land met de meeste schulden momenteel en is al failliet en wie kun je beter de schuld geven dan het virus? Uit chaos ontstaat de nieuwe orde.

TM 6061 - Het Corona-virus    TM 6061 - Het Corona-virus

Beschrijving

Het Corona virus is een rookgordijn om andere ontwikkelingen af te dekken. Er komen meer noodtoestanden en chaos. De westerse wereld zal ten onder gaan. Dit is de overgang naar een nieuwe orde.

Europa    Europa

Italië    Italië