CORONA656 - Help ons de eindbaas van de 5G zendmasten te verslaan!

Een broodjeaapverhaal (internet), donderdag 23 april 2020

Tour Eiffel

Openbaar · Georganiseerd door Het Nederlands Instituut Voor Anarcho-Posadisme
-If joe want toe sie de inglisj versie, tsjeck belo-

Gegroet VRIJE DENKERS van NEDERLAND en België,
Ons land wordt AANGEVALLEN door ENGE ZENDMASTEN vanuit het BUITENLAND. We zijn een DAPPERE STRIJDT aan het voeren in ONS EIGEN LAND tegen deze CORONAVERSPRIJDENDE BEDRIJGING, maar we moeten deze gaan aanpakken bij DE BRON. we hebben deze kunnen teruglijden naar een GROTE TOREN in PARIJS (verrassing, de BUITENLANDERS zitten er achter!1) en we moeten deze ZO SNEL MOGELIJK STOPPEN!!!!!1!! Neem allemaal HOOIVORKEN, TOORTSEN en ALUMINIUM FOLIE (om de straling te stoppen, slim he?) mee en samen kunnnen we DE EINDBAAS VAN DE ZENDMASTEN VERSLAAN!!

Hi ewferieon
Wie ar vrom de nederlands en wie niet jor help difieting DE EINDBAAS VAN DE SENDMASTS!!!! Dey ar verrie DANGEROES en wie koeld joes AL DE HELP. PLEASE kom toe dis BIG TOUWER in PARIJS en help us DIFIET IT. tenk joe verry mug, en ij hoop toe sie joe SOEN!!!

TM 6061 - Het Corona-virus    TM 6061 - Het Corona-virus

Beschrijving

Help ons de eindbaas van de 5G zendmasten te verslaan! Een parodistische oproep aan de vrije denkers en wakkeren om de Eiffeltoren in Parijs, de ultieme 5G zendmast, te lijf te gaan met hooivorken en toortsen. Dit alles gesteld in belabberde spelling.

Commentaar

Alhoewel dit bericht met vele spelfouten duidelijk sarcastisch bedoeld is, lijken activisten zowel anti als pro 5G de oproep serieus te nemen. Hiervan getuigen ook de andere memes.

Eiffeltoren    Eiffeltoren

Parijs    Parijs