CORONA751 - BETRAPT!! Politie stuurt zelf hooligans naar vredige betoging...

Een broodjeaapverhaal (e-mail), dinsdag 23 juni 2020

Onderwerp: Re: BETRAPT!! Politie stuurt zelf hooligans naar vredige betoging

Klopt helemaal, ik was er bij (Rudolf Penninkhof landbouw ingenieur)

On Tue, Jun 23, 2020, 08:36 Pentahof <pentahof@planet.nl> wrote:

Beste vrienden,

Vorige zondag vond er een vredige betoging plaats op het Malieveld, Den Haag. Het doel van de betoging was om te protesteren tegen de spoedwet. Deze wet wil alle Nederlanders dwingen om buitenshuis altijd minstens anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren. Zij die dichter bij iemand komen, riskeren maandenlange gevangenisstraf.

Een bezoeker van het protest slaagde erin stiekem te filmen hoe de politie zelf hooligans tussen de massa stuurde.

De hooligans gooiden mensen op de grond en sleepten ze over de straat. Zo veroorzaakten ze geweld. Vervolgens konden de militaire polite met wapens op de onschuldige burgers inslaan en werd er een water kanon ingezet.

Dit is verbijsterend en schokkend.

Je kunt er alles over lezen op mijn nieuwe website StopWorldControl.com Bekijk het nu met eigen ogen.

Je vindt op deze pagina ook informatie van wetenschappers die aantonen hoe ongegrond de maatregelen zijn die mensen opsluiten en van elkaar afzonderen.

Lees, wees verbaasd en deel. Help mee om de duisternis te ontmaskeren en vrijheid te brengen in onze wereld.

David Sörensen

Zie hier hoe de politie
hooligans inzet!

[Bijgaand twee foto's]

TM 6061 - Het Corona-virus    TM 6061 - Het Corona-virus

Beschrijving

Tijdens het (aanvankelijk verboden) protest in Den Haag tegen viruswaanzin, verplichte vaccinaties, schending van de privacy en de komst van een dwingende spoedwet zou de politie agenten verkleed als hooligans hebben ingezet om te provoceren.

Privé email.

Commentaar

Het is gebruikelijk dat politie zich bij dergelijke demonstraties ook in burger onder het publiek mengt. Op het filmpje is te zien hoe agenten in burger iemand proberen te arresteren; dit mislukt en de persoon wordt ontzet. De situatie wordt daarna grimmig, waarop de ME besluit om een charge uit te voeren. De actie was niet gericht tegen de vreedzame demonstranten, maar tegen de voetbalhooligans die waren gekomen om te rellen en met de politie te vechten. De corona-richtlijnen van anderhalve meter afstand werden op dat moment niet meer in acht genomen.
Voor een langere versie met commentaar: https://www.youtube.com/watch?v=sMqRn7SbqDw

Den Haag    Den Haag