STSAG930 - Smakelijk vrijen

Een broodjeaapverhaal (internet), dinsdag 04 november 1997

Smakelijk vrijen
Klaartje en haar vriend Michel houden ervan om eten in het voorspel te betrekken. Slagroom, siroop, vruchten, noem maar op. Op een ochtend maakt Michel zoals gewoonlijk zijn boterhammen klaar, die dag met tonijnsalade, om naar zijn werk mee te nemen. Het bakje tonijnsalade laat hij open op het aanrecht staan en trekt de deur achter zich dicht. Het is een mooie, warme zomerse dag. 's Avonds zitten ze samen op de bank en krijgen zin. Michel haalt de tonijnsalade uit de keuken en begint Klaartje in te smeren op haar borsten, buik en vagina. Michel begint te likken.
Twee dagen na de bewuste avond wordt zowel Klaartje als Michel ziek. Michel eerst, hij kotst de hele nacht. Daarna krijgt Klaartje last van krampen. Michel verdenkt de tonijnsalade: het zal bedorven zijn geweest. Binnen een dag zullen ze wel beter zijn. Maar Klaartje knapt niet op. De pijn in haar onderbuik wordt alsmaar erger.
Michel brengt haar naar de huisarts die Klaartje doorverwijst naar een gynaecoloog. Tot grote schrik ontdekt de gynaecoloog dat diep in Klaartjes vagina een zwerm maden haar holte op eten. De mayonaise had in de keuken kennelijk vliegen aangetrokken die eitjes hadden achtergelaten.
(Onder het kopje 'Amazing Stories' gepubliceerd op Internet door Erwin van der Zande. Datum: 4 november 1997.

Beschrijving

Een paar bedrijft de liefde regelmatig door er voedsel in te betrekken. Op een dag smeert de man de vrouw in met tonijnsalade; het geslachtsdeel wordt niet overgeslagen. Korte tijd later worden ze ziek. De salade blijkt bedorven. De vrouw heeft bovendien buikpijn. Na onderzoek blijkt haar buikholte maden te bevatten.

Klaartje    Klaartje

Michel    Michel