Een broodjeaapverhaal (e-mail), vrijdag 06 november 1998

Hoofdtekst

(het volgende verhaal heb ik al twee keer gehoord, beide keren werd er bij verteld dat het verhaal van een verpleegster in een ziekenhuis kwam)
TERRO-PALING
Op de eerst hulp afdeling van een groot ziekenhuis wordt op een avond een jongen binnengebracht die leidt aan hevige pijnen in zijn maag. Het blijkt dat hij tijdens het stappen met zijn vrienden, na de nodige alcohol, een weddenschap heeft afgesloten dat hij een levende paling durft in te slikken. Dit heeft hij vervolgens gedaan. Zoals je misschien weet zijn palingen zeer sterke vissen die vrij lange tijd zelfs zonder water kunnen en zeer moeilijk dood gaan. Het beest is na het inslikken dan ook blijven leven en zich een weg naar buiten willen vreten. Daarbij is er zoveel schade aangericht aan de ingewanden van de jongen dat hij uiteindelijk aan zijn verwondingen overlijdt.

BRUN 02435 - Bosom-Serpent Legends    BRUN 02435 - Bosom-Serpent Legends

Beschrijving

Jongen heeft levende paling ingeslikt en overlijdt aan de verwondingen. De paling heeft geprobeerd zich een weg naar buiten te vreten.

E-mail ontvangen d.d. 6-11-1998

Bosom-Serpent Legends