Een broodjeaapverhaal (e-mail), maandag 22 maart 1999

Ik werd 's morgens gedeprimeerd wakker, omdat het mijn verjaardag was en ik dacht: Alweer een jaartje ouder. Nadat ik me had gewassen en geschoren ging ik richting ontbijt met de gedachte dat mijn vrouw me met een dikke kus zou feliciteren. Aan tafel zat mijn vrouw zoals gewoonlijk de krant te lezen en zei geen woord. Ik schonk mezelf een kop koffie in en dacht bij mezelf: Ze is het vergeten, maar zo meteen komen de kinderen en die zingen samen "Lang zal hij leven...." en komen met een leuk cadeautje. Genietend van de koffie wachtte ik op de kinderen. Ook niets! Het was inmiddels laat geworden. Ik greep mijn jas en verliet nog gedeprimeerder het huis en ging op weg naar kantoor.
Op kantoor aangekomen begroette mijn secretaresse me met een glimlach, feliciteerde me met mijn verjaardag en haalde een kop koffie. Ik begon me al een stuk beter te voelen. Later in de morgen kwam mijn secretaresse op mijn werkkamer en zei: Je bent jarig vandaag, zullen we samen gaan lunchen? Met de gedachte dat ik me dan nog beter zou gaan voelen zei ik: Dat is een goed idee. We sloten het kantoor af en omdat ik jarig was zei ik tegen mijn secretaresse: Waarom gaan we niet naar een leuk tentje buiten de stad in plaats van naar de gebruikelijke lunchroom?
Zo gezegd, zo gedaan. We gingen naar een leuk restaurantje even buiten de stad. We dronken een paar aperitiefjes en gebruikten een heerlijke lunch. Op weg terug naar kantoor zei mijn secretaresse dat het vandaag niet druk was op kantoor en ze stelde me voor om mee te gaan naar haar flat om nog wat te drinken. Dat klonk goed dacht ik, en mijn humeur begon aardig op te klaren. Na een paar drankjes zei ze tegen mij: Neem me niet kwalijk, ik wil even wat makkelijker aantrekken, ik ben zo weer terug.
Na zes minuten ging haar slaapkamer open; ze kwam binnen met een grote verjaardagstaart en in haar kielzog volgden mijn vrouw en kinderen en ik zat op de bank, met alleen mijn sokken nog aan...

BRUN 05312 - The Nude Surprise Party    BRUN 05312 - The Nude Surprise Party

Beschrijving

Een man wordt op zijn verjaardag 's ochtends niet gefeliciteerd door zijn vrouw en kinderen. Op zijn werk feliciteert zijn secretaresse hem wel. Ze gaan uit eten, drinken wat, en gaan daarna naar het huis van de secretaresse. Zij zegt iets gemakkelijkers te gaan aantrekken. Dan komt de surprise-party binnen: vrouw, kinderen en dergelijke met een verjaardagstaart. De man zit naakt op de bank met alleen zijn sokken nog aan. Nadien heeft hij zijn secretaresse ontslagen.

email

The Nude Surpriseparty