Een mop (mondeling), dinsdag 11 februari 1969

Hoofdtekst

Symen Wybenga fan Kollum fortelde my, hy soe in kear mei de pols oer de wyk springe. Mar ûnder 't springen briek de pols. Doe kom er mei de iene skonk yn 't wetter to lânne en mei de oare op 'e wâl. Hy hie learzens oan. De iene lears, dêr't er mei yn 't wetter tolânne kom, hie fol iel sitten.

Onderwerp

AT 1895 - A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots    AT 1895 - A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots

ATU 1895 - A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots.    ATU 1895 - A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots.

Beschrijving

Symen Wybenga wil over de vaart springen, maar de stok breekt af. Hij landt met een been op het land en de andere komt in het water terecht. De laars die in het water staat komt vol met aal te zitten.

A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots

Symen Wybenga    Symen Wybenga