ARINK082 - De bijna gestolen auto

Een broodjeaapverhaal (internet), maandag 22 oktober 2001

De bijna gestolen auto
Een man verzamelt auto's. Pronkstuk van de verzameling is een kostbare Lamborghini Diablo. Als de man een paar dagen weg moet voor zaken, is hij als de dood dat zijn lieveling gestolen wordt. Daarom neemt de man enkele maatregelen om diefstal te voorkomen.
Hij parkeert de Lamborghini achterin zijn garage en zet er één van zijn andere auto's voor. Een ketting om de as, een stuurslot en het duurste inbraakalarm dat te krijgen is, verzekeren de man er van dat diefstal nu echt voor 100 procent onmogelijk is.
Wanneer de man na een paar dagen terugkomt staat zijn auto er inderdaad nog. Alleen staat de auto nu met zijn neus de andere kant op. Onder de ruitenwisser zit een briefje: "Wanneer we hem willen, nemen we hem mee."

Beschrijving

Een autoverzamelaar die op reis gaat beveiligt het pronkstuk op veel manieren tegen diefstal. Bij terugkomst staat de auto met de neus de andere kant op en zit er een briefje onder de ruitenwisser met de tekst dat als ze willen ze de auto meenemen.

Overgenomen op 22 oktober 2001

Lamborghini Diablo    Lamborghini Diablo