ARINK144 - De kordate autodiefstal

Een broodjeaapverhaal (internet), vrijdag 26 oktober 2001

De kordate autodiefstal
Een oudere vrouw in de VS die was gaan winkelen, trof op de parkeerplaats vier jongens aan die in haar auto zaten. De vrouw bedacht zich geen moment en haalde haar revolver uit haar tas. Tegen de jongens schreeuwde ze dat ze uit de auto moesten. En snel een beetje, want ze wist prima hoe ze haar pistool moest gebruiken.
De vier jongens aarzelden geen seconde en maakten dat ze wegkwamen. Opgelucht en tevreden over haar kordate optreden stapte de vrouw in de auto. Klein probleem: haar sleutel paste niet.
Toen de vrouw uitstapte zag ze haar eigen auto vijf plaatsen verderop op de parkeerplaats staan. Schuldbewust stapte de vrouw in haar eigen auto en en reed naar het politiebureau.
Tegen de dienstdoende agent vertelde ze wat er gebeurd was. De agent kwam bijna niet meer bij van het lachen en wees naar vier jongens die achter haar op een bankje zaten. Die hadden zojuist aangifte gedaan van autodiefstal door een gewapende bejaarde gek.

Onderwerp

BRUN 06105 - The Five-Pound Note (The Accidental Stickup)    BRUN 06105 - The Five-Pound Note (The Accidental Stickup)

Beschrijving

Een ziet dat vier jongens in haar auto zitten, pakt haar pistool en schreeuwt dat ze weg moeten gaan. De jongens verdwijnen, waarop de vrouw in de auto stapt. Dan merkt ze dat haar sleutel niet past en ziet dat haar auto verderop staat. Ze gaat naar het politiebureau waar de jongens zitten die aangifte hebben gedaan van autodiefstal door een gewapende bejaarde vrouw.

Overgenomen op 26 oktober 2001
The Five-Pound Note (The Accidental Stickup)