Een mop (mondeling), 99-99-99 99-99-99 (foutieve datum)

Hoofdtekst

Yn Amsterdam roun in feint, dy kom in hoerke foarby. Hja lokket him by har yn 'e hûs. Hja woe ƒ25- fortsjinje.
De feint sei: "Dat kin net, ik ha mar fiif goune."
Doe sei se: "Dan wol ik net, dan giet it oer."
Hy soe der útgean en wie al by de doar. Doe draeide er him om en sei: "As ik jo nou fiif goune jow, wolle jo dan in plasje yn 'e pot dwaen?"
Doe sei se: "Jawol."
Hja pisse yn 'e pot en hy pakt it spul út syn broek. Hy bigjint mei de lytse man yn 'e pot om to slaen.
Doe seit se: "Hwat sil dit bitsjutte?"
Doe sei er: "It fleis is my to djûr, nou doch ik it hjoed mar mei de jus."

Beschrijving

Een jongen kan een bezoek aan een prostituée (25 gulden) niet betalen omdat hij nog maar vijf gulden bezit. Als de prostituée hem hierop wil wegsturen, vraagt de jongen of de prostituée voor zijn vijf gulden bereid is een plasje in een potje te doen. De prostituée draait hier haar hand niet voor om en plast op de pot. Als de jongen hierop met zijn penis in de plas begint te slaan, vraagt de prostituée zich af wat dit te betekenen heeft. De man antwoordt hierop 'Het vlees is me te duur: dan de jus maar'.

Amsterdam    Amsterdam