Een broodjeaapverhaal (e-mail), donderdag 16 mei 2002

Hoofdtekst

Fortuyn had iets op zijn kerfstok uit een vorig leven, dat is de achterliggende reden waarom hij is vermoord. Ik zie in alles de bedoeling, maar God was het er niet mee eens, hij was boos op de mens dat zo'n goeie kandidaat werd vermoord. Hij was zeker geen slaper. Zijn ziel was ook niet klaar hier op aarde. Maar nu heeft nr 7! van de lijst Fortuyn de beste capaciteiten. Dezelfde als Fortuyn, hij heeft ook de ervaring en is net zo paranormaal als Fortuyn, want Fortuyn kon vooruit zien wat gebeurde, vandaar sommige gesprekken. Hij was de beste politicus die er maar was, kwa karakter, kwa alles. Eerlijkheid, doen wat ze zeggen, dat kennen de andere partijen niet! Wat heb je gestemd?
Complot, lijkt er wel op, niet nagevraagd. Het is niet belangrijk te weten wie wat gedaan heeft, maar juist het hogere waarom zoiets gebeurt; mensen zijn slechts het hulpmiddel.
Is dit genoeg?
(Op 16 mei 2002 per e-mail verzonden vanuit Oosterhout)

TM 8046 - Pim Fortuyn in de politiek    TM 8046 - Pim Fortuyn in de politiek

Beschrijving

Achter de dood van Pim Fortuyn zit een groter plan. Hij moest sterven, omdat hij in zijn vorige leven een misstap had begaan. Om dit te herstellen, moet hij weer reïncarneren. Zijn ziel was nog niet klaar op aarde. Het is niet onwaarschijnlijk dat achter de moord een complot van meerdere mensen stak. God was boos vanwege de moord, omdat Fortuyn een integer politicus was. Uiteindelijk is niet de schuldvraag (wie heeft het gedaan?) belangrijk, maar het hogere plan.

Op 16 mei 2002 per e-mail verzonden vanuit Oosterhout

Pim Fortuyn in de politiek