DVTEX478 - Thriller

Een broodjeaapverhaal (krant), dinsdag 17 december 2002

Auteursrecht:

This text contains copyrighted information.

TM 8043 - VS onder vuur    TM 8043 - VS onder vuur

Beschrijving

Twee vrouwen gaan naar een kerstmarkt in Oberhausen en treffen een tas met dollars aan. Even later meldt zich een Arabisch uitziende man, die zegt een tas met geld kwijt te zijn. Zijn beschrijving klopt met de tas, en hij krijgt hem terug van de vrouwen. De man wil hen een beloning geven, maar de vrouwen weigeren. Uiteindelijk geeft de man hen een advies: blijf de komende tijd weg van de kerstmarkt in Oberhausen. De vrouwen begrijpen dat de man doelt op een terroristische aanslag en melden dit bij de politie en de touringcar-organisatie. De politie neemt hun melding serieus, en de organisatie laat geen touringscars meer rijden naar de kerstmarkt.

De Haagsche Courant, 17 december 2002

VS onder vuur