DVTEX779 - Topic: Smile, schaakbord of verkrachting?

Een broodjeaapverhaal (internet), vrijdag 01 maart 2013

Geplaatst door:
Topic: Smile, schaakbord of verkrachting?
Index / General Chat / Smile, schaakbord of verkrachting?
Geplaatst door Chayenn op woensdag 1 oktober 2003 19:59

Ik heb een verhaal gehoord dat een groep jongens in het Westland meisjes 's nachts aanspreek om haar vervolgens te vragen of ze een smile, schaakbord of verkrachting wil. Een meisje zei toen smile, waarna vervolgens haar mond werd opengesneden. Bij een schaakbord, snijden ze een schaakbord op je gezicht. Verkrachting spreekt voor zich. Dit schijnt 2x te zijn voorgekomen in Naaldwijk en 's Gravezande. Wie heeft hier ook wat van gehoord, want dit is wel erg wreed.

[...]
Chayenn
[...Sugarrr babe]
Geplaatst door Oosthoek op woensdag 1 oktober 2003 20:00

Een hoax van 5 jaar oud die z'n hoofd weer laat zien. Leuk!

hoog nivo: contradictio in terminis
Oosthoek
lex animata
Geplaatst door dr.dunno op woensdag 1 oktober 2003 20:03

quote:
Op woensdag 1 oktober 2003 19:59 schreef Chayenn het volgende:
hoax

en het was geen 'smile' maar een (destijds zo genoemde) 'engelenglimlach'.

[...]
dr.dunno
Veni,Vidi, Et carpe ceruesi
Geplaatst door ChrisJX (FP-Crew) op woensdag 1 oktober 2003 20:04

Ja, laatst ook al ergens gelezen hier

[...]
ChrisJX
Wenen en Nolius heerschen
Geplaatst door Deetch op woensdag 1 oktober 2003 20:04

Urban legend

[...]
Deetch
WTF?
Geplaatst door msntools op woensdag 1 oktober 2003 20:04

woon in het westland en heb er nog nooit van gehoord

[...]
msntools
blah
Geplaatst door Alcatraz op woensdag 1 oktober 2003 20:05

Klinkt erg realistisch inderdaad.

[...]
Alcatraz
Televators
Geplaatst door TimmyAsd op woensdag 1 oktober 2003 20:05

quote:
Op woensdag 1 oktober 2003 20:03 schreef dr.dunno het volgende:

[..]

hoax

en het was in belgie, zo vertelde het broodje aap verhaal

[...]
TimmyAsd
Lachuh!
Geplaatst door Chayenn op woensdag 1 oktober 2003 20:05

IK verzin dit niet hoor, heb het ook maar gehoord van een vriendin die het weer van haar ouders gehoord heeft.

[...]
Chayenn
[...Sugarrr babe]
Geplaatst door _Administr8or_ op woensdag 1 oktober 2003 20:06

quote:
Op woensdag 1 oktober 2003 20:05 schreef Chayenn het volgende:
en het is dus ONZIN!

[...]
_Administr8or_
PSV & Schumacher Fan!
Geplaatst door tvlxd op woensdag 1 oktober 2003 20:06

quote:
Ja, dán zal het wel waar zijn.

[...]
tvlxd
Al-Qa'ida donateur
Geplaatst door Chayenn op woensdag 1 oktober 2003 20:08

quote:
Op woensdag 1 oktober 2003 20:06 schreef _Administr8or_ het volgende:

[..]

Tuurlijk, omdat het een verzonnen verhaal is kan het nog wel zo zijn dat er zieke gasten zijn die dat echt uitvoeren.

[...]
Chayenn
[...Sugarrr babe]
Geplaatst door koeskoes op woensdag 1 oktober 2003 20:08

quote:
die het weer had gehoord van een neef van een oom die bevriend was met een groentenman die een zuster had en die had het van de postbode

[...]
koeskoes
kuttopic --->
Geplaatst door tvlxd op woensdag 1 oktober 2003 20:08

quote:
Op woensdag 1 oktober 2003 20:08 schreef Chayenn het volgende:

[..]

.

Omdat het niet echt is, kan het nog wel echt zijn?

[...]
tvlxd
Al-Qa'ida donateur
[...]

Geplaatst door squarepants op woensdag 1 oktober 2003 20:09

ik woon in 's-Gravenzande en het is een klein dorpje dus als het gebeurt was had ik er waarschijnlijk wat van gehoord maar volgens mij is het onzin.
squarepants
SPONGEBOB
Geplaatst door JOS_JAN op woensdag 1 oktober 2003 20:10

quote:
klopt ik ken die 2 meisjes toevallig allebei.

THIS ONE'S DESIGNED TO OPEN YOUR FUCKED-UP MINDS
JOS_JAN
my love is in the " r&
Geplaatst door ChrisJX (FP-Crew) op woensdag 1 oktober 2003 20:10

Dat zijn trouwens diezelfde jongens wier moeders jaren geleden in de supermarkt een pak vla door een punker over haar hoofd gegoten kreeg omdat ze haar kinderen vrij wilde opvoeden

[...]

Geplaatst door Chayenn op woensdag 1 oktober 2003 20:10

quote:
Op woensdag 1 oktober 2003 20:08 schreef koeskoes het volgende:

[..]

Neuh.

En het is wel erg naief om iets wat eerst een broodje aap verhaal was meteen af te doen als onzin. In Den Haag is het namelijk wél gebeurd.

[...]
Chayenn
[...Sugarrr babe]
Geplaatst door MisszJ op woensdag 1 oktober 2003 20:11

Heb gehoord dat dat laatst in stratum (eindhoven) gebeurt is. Zal wel een na-aper geweest zijn, want die vroeg: hoe wil je naar huis lachend of verkracht?
meisje zegt lachend en dr gezicht is opengesneden

MisszJ
Fris en fruitig ;)

[...]
Geplaatst door Pizza_Shooter op woensdag 1 oktober 2003 20:14

Net zoiets als de Engelengroet op broodjeaap.nl dat was dus in België, was ook onzin.

Junkfood is een gevaar voor de samenleving!
Pizza_Shooter
Aap!

[...]
Geplaatst door DikkeSmikkel op woensdag 1 oktober 2003 20:30

Tja, het zou me niets verbazen. Er lopen veel zieke geesten rond op deze planeet. En ook vrij veel in Nederland...

Wie een kuil graaft voor 'n ander, wordt moe.
DikkeSmikkel
Succes is een keuze.
Geplaatst door Patriesje op woensdag 1 oktober 2003 21:05

als dit verhaal waar is...ik krijg helemaal de kriebels
en als het niet waar is kan het mensen nu wel op ideeen brengen

turkije was top!
Patriesje
angel with a dirty face!
Geplaatst door tongytongylickylicky op woensdag 1 oktober 2003 21:06

Ik heb dit verhaal dus ook gehoord van die SMILEY.....het is hier schijnbaar een paar weken geleden gebeurd rond HOLLANDS SPOOR.....ik weet niet of nog meer mensen dit hebben gehoord??
tongytongylickylicky
Geplaatst door KixAss456 op woensdag 1 oktober 2003 21:07

Wat ik dus net in ander topic zei:

Mja HS is een station waar je je niet 100% veilig voelt 's nachts enzo, maar er zijn altijd mensen. Meestal als iemand je wil verkrachten ofzo is dat een donkere steeg ofzo of donker fietspad. Als er te veel mensen zijn zou het ook veel te veel opvallen.

En die smiley, ik weet niet wie dat verzonnen heeft, maar dat lijkt me niet echt iets realistisch. Maarja...

.::. Je eigen domeinnaam naar je eigen computer toe voor maar 25 euro per jaar? .::.
.::. Webhosting .::.
KixAss456
Wanna hug? :P
Geplaatst door tongytongylickylicky op woensdag 1 oktober 2003 21:08

quote:
Op woensdag 1 oktober 2003 21:07 schreef KixAss456 het volgende:

Pfffffff.........dan ken jij hollands spoor + wijk erachter nog niet echt goed, want er zijn genoeg plekken waar als eventjes niemand loopt je zo de bosjes of achter muurtjes getrokken kan worden...

[...]
Geplaatst door Liejannuh (Moderator) op donderdag 2 oktober 2003 00:05

Ieuw! Creepy!

[...]
Liejannuh
Eh...oh ja...True!

[...]
Geplaatst door nikky op donderdag 2 oktober 2003 01:10

als het waar zou zijn zou het dan allang niet op het nieuws SBS zijn geweest?

ik werk in de allerleukste winkel van nederland!:D | | Groningen meet foto's 27 09!
nikky
hoi michel ;-)
Geplaatst door Chayenn op donderdag 2 oktober 2003 15:53

Misschien houden ze het wel bewust uit het nieuws, ook al lijkt me dat een beetje stug. Het is een raar verhaal, ik heb er nog steeds me twijfels over. Maar om het nou meteen af te doen als niet waar (omdat het een hoax zou zijn), doe ik niet tot ik een bewijs heb dat het echt niet waar is.

[...]
Chayenn
[...Sugarrr babe]
Geplaatst door sleepflower op donderdag 2 oktober 2003 15:55

quote:
Op donderdag 2 oktober 2003 15:53 schreef Chayenn het volgende:

[...]
sleepflower
Missing pieces of sleep
Geplaatst door GreatWhiteSilence op donderdag 2 oktober 2003 16:48

quote:
Kan best waar zijn; ze houden het tegenwoordig ook vaak uit het nieuws als een man of vrouw zijn/haar hele gezin uitmoord, omdat er vaak sprake was van copycats nadat dit in het nieuws geweest was.

Niet dat ik denk dat dit waar is, al zou het me niets verbazen als het wel waar blijkt te zijn...

[...]

GreatWhiteSilence
Geplaatst door PRMNS op donderdag 2 oktober 2003 16:53

urban legend.. stond dacht ik ook vermeld op deze site: http://66.165.133.65/snopes.asp

En t is ook al aantal keren eerder 'in het nieuws' geweest. een voorbeeldje: http://www.leidschdagblad.nl/Index/0,4412,,00.html?sHoofdUrl=http%3A%2F%2Fwww.leidschdagblad.nl%2FPagina%2F0%2C7104%2C14-1-6392--1604068-1488--%2C00.html

[Dit bericht is gewijzigd door PRMNS op 02-10-2003 17:00]
PRMNS
Geplaatst door Nepalist op donderdag 2 oktober 2003 16:54

Ik vind het wel netjes dat je mag kiezen van ze!

Nepaliseren is alleen bestemd voor de uitverkorenen
Nepalist
is ver weg
Geplaatst door Catwoman1986 op donderdag 2 oktober 2003 16:59

dit is dus wel echt gebeurt. Ik weet niet waar precies, maar ik hoorde het van een goede vriendin. Het was een nichtje of achternichtje van een vriendin van haar. Het meisje liep met een vriendin door de stad, stond een groepje jongens en die zeiden dus: je mag kiezen, of je wordt verkracht of je loopt lachend weg. Toen had ze dus gezegt dat ze lachend weg wilde lopen. die jongens hebben haar dus vastgepakt en haar mond opengesneden. die vriendin van haar kon nog net wegrennen.

doctor_bara *zucht*
Catwoman1986
fok op!

[...]
Geplaatst door ramsesii op donderdag 2 oktober 2003 17:14

quote:
Op donderdag 2 oktober 2003 16:59 schreef Catwoman1986 het volgende:
Misschien was het wel een achternicht van de vriendin van de achternicht van die ene vriendin van de vakantie en daar de ex van... en als je door de stad loopt ben je nooit alleen... zeker als het een op uitgaansavond is.

Could you please bring back me colour TV, and me CD collection of Bob Marley
ramsesii
moet ik nog ff verzinnen
Geplaatst door sioux_ op donderdag 2 oktober 2003 17:32

ik hoorde gister anders ook toevallig hetzelfde nieuws, dus ik neem aan dat het toch op het nieuws is geweest of in een krant heeft gestaan.

ik woon tussen leiden en zoetermeer, indien geografische spreiding van urban legends in dit geval ter zake doet.

iedereen generaliseert
sioux_
lost in space
Geplaatst door -Eddow- op donderdag 2 oktober 2003 17:42

Ik hoorde het verhaal ook laatst op school maar ik geloof er geen zak van!

Save water, Drink Beer!
-Eddow-
Geplaatst door tongytongylickylicky op donderdag 2 oktober 2003 20:54

Het blijft vaag allemaal......of het nou wel gebeurd is of niet......wie zal het zegggen
Geplaatst door Chayenn op vrijdag 3 oktober 2003 21:13

Dat het begonnen is als een verhaal wat verzonnen is weten we nu wel, daar gaat het ook helemaal niet om. Het gaat er om of er zieke gasten zijn, die door dat verhaal op ideeen zijn gekomen. En ik heb nu wel bewijs dat het echt waar is gebeurd, een vader van een meisje uit de klas van een zusje van een vriendin van mij heeft de politie opgebeld, die zei dat die vader naar het politiebureau moest komen. Op het politiebureau werd hem dus verteld dat het wel echt is gebeurd. Een meisje uit 's Gravezande ligt al 2 weken in het ziekenhuis.

[...]
Chayenn
[...Sugarrr babe]

[...]
Geplaatst door Chayenn op zaterdag 4 oktober 2003 13:46

quote:
Op vrijdag 3 oktober 2003 23:49 schreef tongytongylickylicky het volgende:

[..]

En er is niets over in het nieuws gekomen ofzo? Of wat meer informatie? Meer mensen die dit kunnen bevestigen?
Het wordt bewust uit het nieuws gehouden, omdat ze de mensen niet ongerust willen maken, zegt de politie. De vader van een vriendin heeft nu zelf ook de politie opgebeld (politie westland) en die zeiden niet over de telefoon of het waar is of niet. Hij moet dus langskomen, nou dat zegt voor mij genoeg. Jammer dat er zoveel mensen bestaan met een enorm bord voor hun kop, want als iets oorspronkelijk verzonnen is kan het nog wel uitgevoerd worden. En ik zeg dit echt niet voor de lol.

Het mkaat neit uit in wlkee vloogdre de ltteers van een wrood saatn, het einge wat tlet is is dat de eretse en ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut gwoeon lzeen wat er satat.
Chayenn
[...Sugarrr babe]

[...]
Geplaatst door Essiepessie op zaterdag 4 oktober 2003 14:24

Hier in Roosendaal gaat ook de rondte dat het daadwerkelijk gebeurd is. Het voorstel is in ieder geval gedaan blijkbaar, maar het voorval is zonder gevolgen afgelopen. Dat zou hier ook in de krant verschenen zijn...

Kan idd best zijn dat alleen al mensen op het idee zijn gebracht door dit (als broodje aap verhaald begonnen) verhaal. Heb zelf ook 2 forward mails erover gehad van vrienden, waar ook de locatie wordt genoemd dat het gebeurd zou zijn. Tsja, de mail is op zich wel weer ideaal om zo'n (verzonnen?) verhaal te verspreiden...

Ik nam het aanvankelijk ook aan als zijnde onzin, maar op mijn werk bevestigden een aantal het en ook het feit dat het in de krant had gestaan. Nou ja, weet niet zo goed wat ik ervan moet denken. Kan alleen bedenken dat het vreselijk moet zijn als je zoiets echt overkomt.

See if I care
Fok! Fotoboek!
Essiepessie
Nobody's Fool
Geplaatst door LKP op zaterdag 4 oktober 2003 15:25

Als het echt gebeurd had geweest, zouden er nu mensen met enorme littekens in hun gezicht moeten rondlopen en met zoveel fokkers hierzo had er echt wel één geweest die het gezien zou moeten hebben.
LKP

[...]
Geplaatst door Kozzmic (Moderator) op zondag 5 oktober 2003 14:35

quote:
Op zaterdag 4 oktober 2003 13:46 schreef Chayenn het volgende:

[..]

Waarom zou de politie mensen naar het bureau laten komen die niets met een dergelijk voorval te maken hebben, om ze daar te vertellen wat er aan de hand is?

Niemand heeft dit verhaal uit eerste hand. Jij hebt het ook over de vader van een meisje dat je niet kent, en die vader zou het van de politie hebben gehoord. Als dit waar was geweest dan was het echt wel vol in de media gekomen, al was het maar om potentiele slachtoffers te waarschuwen.

Zie ook de al eerder gegeven link uit het Leidsch Dagblad: http://www.leidschdagblad.nl/Index/0,4412,,00.html?sHoofdUrl=http%3A%2F%2Fwww.leidschdagblad.nl%2FPagina%2F0%2C7104%2C14-1-6392--1604068-1488--%2C00.html
Kozzmic
@ your service
Geplaatst door Rio op zondag 5 oktober 2003 15:44

Jeez, wat een gelul. Niets van waar. Blijkbaar lopen er veel mensen rond die iets als een feit zien als het in de krant heeft gestaan.
Tss.
Het zegt al genoeg dat het verhaal in zo veel verschillende vormen bestaat; de metro van New York, metro van Tokio, metro van Antwerpen, het Westland en waar al niet meer zouden allemaal plekken geweest zijn waar het zich afgespeeld zou hebben.
Ik heb er maar 1 woord voor: dikke vette bullshit.

even voor de goede orde: van het verhaal van Chayenn geloof ik dus ook NIETS.

BTW; ik zag dat www.broodjeaap.nl niet meer is wat het geweest is.

erk erk erk, wat een mooie zerk
Rio
VOL!
Geplaatst door Sessy op zondag 5 oktober 2003 15:51

dat schaakbord doen ze in rusland bij prostituees die hun pooier niet gehoorzamen. dan snijden ze zo dat je spieren worden doorgesneden, is je gezicht niet alleen verminkt maar ook verlamd.

[...]
Sessy
The Tiger Bunny
Geplaatst door Marjan1985 op zondag 5 oktober 2003 15:54

Woon zelf in het Westland en heb er niks over gehoord, lijken mij meer verhalen om je kinderen van straat te houden als ze gaan stappe ofzo....

[...]
Marjan1985
Blablablablabla
[...]

Geplaatst door Leila op zondag 5 oktober 2003 17:01

quote:
Op zondag 5 oktober 2003 16:56 schreef LKP het volgende:

[..]

ja haha!

ts: Dit is net zo'n broodje aap verhaal als dat verhaal over dat meisje die jarig was, en er een surpiseparty voor haar werd gegeven.
Iedereen verzamelde in de woonkamer en dat hoorde zij niet en toen is zij naakt met slagroom op haar kut de trap af gelopen al roepend naar haar hond.

Vind ik
Leila
Ik krijg alle aandacht

[...]

Geplaatst door xxsaskiaxx op zondag 5 oktober 2003 17:38

Het zou laatst ook op hollandsspoor in den haag gebeurd zijn. Meisje stond laat in de avond op iemand tewachten en toen heb een paar jongens dat ook geflikt bij haar. Maarja opzich ben je ook best dom als je alleen (zoiezo als meisje) laat in de avond op hollandspoor gaat staan.

Innamorarsi di Italia
xxsaskiaxx
Io sono Saskia

[...]

Geplaatst door Angeles op zondag 5 oktober 2003 17:52

Of het nou waar is of niet, je moet gewoon altijd er vanuit gaan dat dit soort dingen kunnen gebeuren als je 's nachts alleen of alleen met een vriendin over straat gaat. Als het niet precies dit is dan kan het wel weer wat anders zijn, een "gewone" verkrachting of bedreiging gaat je ook niet in de koude kleren zitten.

Ik kan me best voorstellen dat zo'n bericht iemand heel bang kan maken. Ik krijg er zelf ook rillingen van, of het nou echt gebeurd is of niet.

Daarom moet je als meisje altijd goed op jezelf passen en nooit 's nachts alleen naar huis fietsen of lopen. Neem dan maar liever een taxi of laat je door iemand ophalen.

[...]
Angeles
Madelief
[...]

Geplaatst door Lurcker op zondag 5 oktober 2003 18:05

topic doorgelezen... en ik moet zeggen... het zal wel gestart zijn als een broodje aap, maar hoeveel gekken lopen wel niet rond op deze aarde, die zo'n verhaal wel te gek gaaf koel vinden, en het daadwerkelijk uitvoeren?

b00nani
Lurcker
¯¯¯¯ ¯¯¯¯
Geplaatst door Chayenn op zondag 5 oktober 2003 18:06

quote:
Op zondag 5 oktober 2003 18:03 schreef Rio het volgende:

[..]

Ja, dan kan jij onderussen ff wat anders gaan doen dan hier de hele tijd als een gek 'welles' te gaan lopen roepen.
Ik heb toch BEWIJS DAT HET EVENTUEEL WAAR ZOU KUNNEN ZIJN. Tieft jij nou maar gewoon op met je 'nietus', en je bent dom en naief en weet ik veel wat nog niet meer.

[...]
Chayenn
[...Sugarrr babe]
Geplaatst door Catwoman1986 op zondag 5 oktober 2003 18:09

quote:
Op zondag 5 oktober 2003 18:06 schreef Chayenn het volgende:

[..]

ja precies. die kennis van mij heeft zeker ook voor de lol verzonnen dat het een achternichtje van haar is overkomen. grappig zeg!

het zal wel als broodje aap verhaal zijn begonnen, maar er zijn altijd lui die zoiets horen en het dan echt gaan doen...

doctor_bara *zucht*
Catwoman1986
fok op!
[...]

Geplaatst door LKP op zondag 5 oktober 2003 18:15

quote:
Op zondag 5 oktober 2003 18:00 schreef Chayenn het volgende:

[..]

Het is niet 100% zeker, het verhaal is begonnen als een broodje aap. Maar hier gaat het de ronde dat het dus wel gebeurd. Lees anders even het topic door.
Joh, je hebt zelf dit topic gestart en je geeft nu zelf toe dat het verhaal als broodje aap is begonnen en aangezien je zelf dit topic geopend hebt.....

Ik snap je echt neit meer nu nee. maar ja het zal wel waar zijn he, want ik zal het nu wel weer verkeerd gelezen hebben natuurlijk
LKP
[...]

Geplaatst door Westlander op zondag 5 oktober 2003 18:28

Wat ik een tijdje geleden gehoord heb is iets anders,
Het zouden Marokkanen geweest zijn bij de bushalte in Naaldwijk die dat bij een meisje hebben gedaan.
Meer weet ik er niet over.
Westlander
wtf ?
[...]

Geplaatst door Jojogirl op zondag 5 oktober 2003 19:01

Gek dat dit verhaal nu ineens overal opduikt.

* Jojogirl hoorde van allerlei mensen dat het hier in Leiden de afgelopen maand ook twee keer gebeurd zou zijn.

[...]
Jojogirl
SD3 Adegeest kampioen!!!
[...]
Geplaatst door Glacius op zondag 5 oktober 2003 19:13

quote:
Op zondag 5 oktober 2003 19:01 schreef Jojogirl het volgende:

En gisteravond hoorde ik op een feestje dat het ook in Tilburg of Helmond gebeurd zou zijn. Wat een onzin zeg.

[...]
Glacius
Mass schizophrenia
[...]

Geplaatst door Leila op zondag 5 oktober 2003 19:18

Iedereen hoort andere verhalen over Naaldwijk, Tilburg, Helmomd, het Westland, Leiden en het Hollands Spoor in Den Haag.

Ik geloof het pas als ik een interview lees wat niet uit de Telegraaf komt en waar een foto is geplaatst van een niet herkenbaar meisje met gesneden mondhoeken.

Vind ik
Leila
Geplaatst door tongytongylickylicky op zondag 5 oktober 2003 19:19

Mmm......dus dit verhaal komt opeens overal in nederland opzetten...Ik vraag me af wat zenders zoals SBS6 hiervan vinden? Misschien dat hun eens een mailtje kunnen sturen. Die houden wel van dit soort verhaaltjes...Kunnen het verder uitzoeken
Geplaatst door Doctor_Bara op zondag 5 oktober 2003 19:20

Hm, lijkt een beetje op die film waarin zon model vanaf dr mondhoeken helemaal tot dr oren opengesneden wordt.

O+ Catwoman1986 O+
Man-Mountain on DBB, BB
Doctor_Bara
pirate of the seven seas
[...]

Geplaatst door Catwoman1986 op zondag 5 oktober 2003 19:31

quote:
Op zondag 5 oktober 2003 19:20 schreef Doctor_Bara het volgende:
ja net als in Seven, bij ijdelheid, verminkt ie het hele gezicht van een vrouw

doctor_bara *zucht*
Catwoman1986
fok op!
[...]

Geplaatst door Rodie83 op zondag 5 oktober 2003 21:45

Lieve mensen, als ook de moord op Vaatstra op het nieuws komt, het nulde geval, dan dit zeker niet? Alleen dat al is voor mij genoeg bewijs dat het gewone immens grote LARIEKOEK is.

En nou ophouden met dit suffe welles nietes topic

Jawel! En zo niet, dan toch! - - - - - - - [url]www.only-djs.com[/url]
Rodie83
Bezet!
[...]

Geplaatst door Rodie83 op zondag 5 oktober 2003 22:08

Liverd, dit soort dingen komen ALTIJD in het nieuws, danwel landelijk, danwel regionaal. Ik geloof namelijk niet dat het hier gaat om iets wat tot landelijke paniek uit zou kunnen lopen, of wel? Gebeurt het niet in het nieuws is er weinig reden aan te nemen dat het wel gebeurt, ook al schijn jij iets te hebben opgevangen wat heel misschien zou kunnen betekenen dat het een aan de waarheid aangrenzende waarschijnlijkheid is. En nee, dit soort dingen kan ook de politie niet geheim houden hoor. Laten we hopen dat je niet ZO naief bent.

En ik woon in het hoge noorden, en nee, ik heb het verhaal, ook de hoax, nog helemaal nooit gehoord. Verder ben je een mooie meid, laten we hopen dat jij geen smilie oploopt.

Rodie83
Bezet!
[...]

Geplaatst door raptorix op maandag 6 oktober 2003 00:36

Ik ken nog een hele goeie, waarna ik zelf onderzoek heb gedaan, namelijk het verhaal dat je dood zou kunnen gaan van de combinatie bayleys en seven up. Het zou een blok vormen in je maag waardoor je zou sterven, kom maar op met de verhalen van de nichtjes van vriendinnetjes die dit hebben meegemaakt
raptorix
[...]

Geplaatst door attilaHUNGARIAN op maandag 6 oktober 2003 01:09

paul mc cartney is dood, er zit sperma in de knoflooksaus van de snackbar, er werden kinderen ontvoerd in pretparken, er worden toeristen ontvoerd in verre landen om hen te beroven van hun organen, etc etc etc.
attilaHUNGARIAN
:o)
[...]

Geplaatst door Leila op maandag 6 oktober 2003 10:36

quote:
Op zondag 5 oktober 2003 22:01 schreef Chayenn het volgende:

[..]

Als ik geen bewijs zou hebben dat het wel waar zou zijn, zou ik het ook niet geloven, maar dat is nu niet het geval. Ik wacht af en dan zullen we wel zien wie het laatste lacht.
Dat is nu wel het geval, want je hebt geen bewijs, want de politie die niet dat het wel zo was.

quote:
Dus de mensen die nu nog zeggen dat het een hoax is kunnen dat wel achterwege laten, want dat is allang gezegd. Ik (TS) ben gewoon benieuwd of er meer mensen zijn die dit hebben gehoord en in het Westland wonen.
Ik woon niet in het Westland, ik woon omgeving Leiden en ja daar heb ik het verhaal ook gehoord maar dan in de zin van fabel en van verhaal en niet dat het echt gebeurd zou zijn.

Vind ik
Leila
[...]

Geplaatst door Marjan1985 op maandag 6 oktober 2003 13:55

Whaha vandaag op school het verhaal gehoord over dat het een meisje in leiden is geweest en ook iemand in Naaldwijk is overkomen...ik geloof het alleen nog steeds niet echt...

[...]
Marjan1985
Blablablablabla
[...]

Geplaatst door ramsesii op maandag 6 oktober 2003 14:48

quote:
Op maandag 6 oktober 2003 13:55 schreef kweenie911 het volgende:
Ook al in Roosendaal
Weet niet of het al gepost was:

Iedereen zit elkaar bang te maken. Vind je gek dat de politie verkeersboetes uit moet delen, de mensen binnen moeten ze meer betalen omdat ze overuren draaien door dit soort onzin.

ramsesii
[...]

Geplaatst door Marjan1985 op woensdag 8 oktober 2003 16:46

quote:
Op woensdag 8 oktober 2003 14:32 schreef bitchiej het volgende:
uhm mensuh.. in leiden en omstreken gaat dit verhaal ook.. en het is hier in Nederland nooit gebeurd.. alleen 15 jaar geleden in Londen.. maja..
Idd meisje uit Leiden en tijd geleden ook bij Hollands Spoor...ik geloofde het al niet echt maar vandaag op school werd het nog gekker..

Er zou zijn in: Leiden, Hollands Spoor, Honselersdijk, Naaldwijk en ook in Monster...

Maar gelukkig dat ze het op teletekst hebben gezet, hopelijk houdt het gerucht dan op

En als er idd maar geen leipo's komen die dat soort dingen gaan zeggen tegen meisjes etc

Your lips keep on moving... but all i hear is " Blah Blah Blah "
Marjan1985
Blablablablabla
[...]

Geplaatst door Little_Meanie op woensdag 8 oktober 2003 19:30

De "angelface" hoax vindt zijn origine in België. Het ging hier zogezegd om een bende allochtonen die in Brusselse ondergrondse parkings de monden van vrouwen opensneden van oor tot oor.

Deze berichten kwamen in de kranten maar na grondig onderzoek bij politiediensten en ziekenhuizen kwamen ze tot de vaststelling dat nergens zo'n slachtoffers opgedoken zijn en dat het verhaal dus niet waar was.

Een ander veel gehoorde hoax is die van het meisje die door een ex-vriendje of vrienden van hem gesneden wordt in het aangezicht door een met AIDS besmet cuttermes.

Een ander verhaal is dat van de moeder die even onoplettend is in de supermarkt en daardoor wordt haar kind ontvoert door een man die voor een Poolse bende of zo werkt die handelt in kinderorganen. Om het kind gemakkelijk naar buiten te kunnen smokkelen neemt hij het mee in een pashokje, doet het andere kleren aan en scheert zijn/haar haren af.

Life is not a Party but Party is Life!
Little_Meanie
Pussy Lover
Geplaatst door bloempjuh op woensdag 8 oktober 2003 22:20

Mijn zusje kwam gisteren ook helemaal in paniek thuis met dit verhaal, had ze van een vriendinnetje gehoord. "Iemand op school" had dit ook meegemaakt. Wie en of ze het overleefd heeft is dan weer niet bekend. Toen ik mijn lieve ukkiezusje vertelde over dit topic was ze weer een beetje gerustgesteld..

[...]
bloempjuh
Popcornverkoopster :)
[...]

Geplaatst door zerrocool op donderdag 9 oktober 2003 11:22

even wat reply's uit dit topic:

-Ik heb een verhaal gehoord dat een groep jongens in het Westland
-Heb gehoord dat dat laatst in stratum (eindhoven) gebeurt is
-k heb dit verhaal dus ook gehoord van die SMILEY gebeurd rond HOLLANDS SPOOR
-Bizar! Mn moeder kwam met hetzelfde verhaal aan toen ik haar vanavond sprak. En die had het dus idd over 's-Gravenzande....
-Hier in Roosendaal gaat ook de rondte dat het daadwerkelijk gebeurd is

zerrocool
Geplaatst door DGR op donderdag 9 oktober 2003 14:50

Mjah, die smile... Er is geloof ik wel zoiets als de Chelsea Smile. Deden de hooligans van chelsea dan bij iemand van de tegenpartij... kwam op hetzelfde neer, wel niet van oor tot oor maar in ieder geval wel een stukje.

De heerlijke details:

DGR
[...]

Geplaatst door Petra76 op vrijdag 10 oktober 2003 15:08

Het Brabants Dagblad maakte melding van een geval in Zaltbommel gisteren, maar er is geen slachtoffer Echt een broodje aap verhaal.
Petra76
Gazzerop!!
[...]

Geplaatst door Chayenn op dinsdag 14 oktober 2003 12:16

quote:
Een vaak gehoorde verzuchting bij het blootleggen van een moderne sage, is dat een dergelijk gerucht mensen op verkeerde ideeën kan brengen. Helaas moet Burger dat bij een enkel geval beamen. Een halve eeuw geleden begon in Amerika het verhaal rond te zoemen dat het snoep die kinderen ophalen bij Halloween, soms gif of scheermesjes bevatte. Dat bleek nergens op gebaseerd tot in jaren zeventig een man zijn eigen kind op die manier vergiftigde om zo verzekeringsgeld te kunnen trekken. Dat is overigens niet gelukt, maar nog steeds kun je tijdens Halloween de opgehaalde snoep door de röntgenmachine laten halen om die te checken op ongeregeldheden.

[...]
Chayenn
[...Sugarrr babe]
Geplaatst door bunniej op zaterdag 18 oktober 2003 22:58

quote:
Op donderdag 9 oktober 2003 11:22 schreef zerrocool het volgende:

Gister zaten we met vrienden hier thuis, toen hetzelfde verhaal ook hier opdook. Het zou ondertussen ook al op helmond station zijn gebeurd. Ik hun verteld over dit topic, maar nee hoor..het zou echt gebeurd zijn. want die moeder had da weer van iemand enzo...maja ut wordt wel steeds geloofwaardiger he..als ze da ineens toevallig in heel nederland gaan doen
bunniej

Geplaatst door Zaluki op dinsdag 21 oktober 2003 10:08

Hier gaan ook de "geruchten" (Omgeving Amersfoort) Dat er een meisje in het ziekenhuis zou liggen. Met dus die gruwelijke glimlach.

Maarja ik heb ik ook weer "gehoord" van het zusje van het meisje, die dus in dat betreffende ziekenhuis werkt

Maar mezelf kennende ga ik nooit zo op dat "ik-heb-van-die-en-die- gehoord-dat" geruchten in. Maar toch blijf ik het wel ergens in me achterhoofd houden.

Wetenschappelijk nog niet bewezen.
Zaluki
Homestar runner
Geplaatst door Ichi op dinsdag 21 oktober 2003 11:49

hier een slachtoffer, mijn grote vriend kakihara die op dit moment niet meer bij ons is
Ichi

[foto bijgeplaatst van Japanse filmposter]

[...]

Geplaatst door Rickman_ op donderdag 23 oktober 2003 00:06

Leuk! Vandaag hoorde ik dit verhaal voor het eerst. Ik gelijk naar Fok! en zoeken op: 'Smiley Leiden Marokkanen' en kom gelijk op dit prachtige topic uit! Toen ik het vanavond hoorde vermoede ik al dat het om een zogenaamde 'Urban Legend' ging.

Denk nou eens na mensen: Vrienden of familieleden van deze 'slachtoffers' zouden al lang en breed de pers hebben opgezocht, die er op hun beurt weer als strontvliegen bovenop waren gesprongen.

Als het echt waar was, hadden we al 2 jaar lang op Hart van Nederland, Peter R. de Vries etc. mogen 'genieten' van de zielige verhaaltjes van de meisjes die dit is overkomen. Voor het leven getekent: trauma's, dure psychologen en plastische chirugie. Het enige wat in de media verschijnt over dit fenomeen is dat het NEP is: NEP! NEP! NEP!

Tevens hebben we hier 70.000 users, waarvan er NIEMAND, maar dan ook NIEMAND een slachtoffer in de verste verte DIRECT kent. Ik herhaal:

NIEMAND KENT EEN SLACHTOFFER DIRECT.

Het is altijd: Het zusje van de vader van het broertje die ... blah blah. Mijn verzoek aan deze mensen is:

Kom met een foto/verhaal van iemand die jij direct kent, of flikker op!

[...]
Rickman_
[...]

Geplaatst door Chayenn op donderdag 23 oktober 2003 14:07

Dat het nep is weten we nu onderhand wel hoor. Dat hoeft niet 80x herhaald te worden, tenminste voor mij niet.

[...]
Chayenn
[...Sugarrr babe]
[...]

Geplaatst door Marjan1985 op donderdag 23 oktober 2003 16:01

Ik kreeg gister zelfs een Emaitje met waarschuwing, staat dan in dat het 6 marrokaanse/antiliaanse jongeren zijn die het hele land terroriseren.....In het begin was het wel grappig dat iedereen er steeds mee kwam, maar nu wordt ik er gewoon moe van

[...]
Marjan1985
Blablablablabla
[...]
Geplaatst door mikezwet op donderdag 23 oktober 2003 21:45

wangsnijders-mythe
LEIDEN - De politie Hollands Midden gaat niet verder waarschuwen voor de geruchten over de smiley-bende. In Leiden mag inmiddels bekend worden verondersteld dat de verhalen over 'wangsnijders' niet kloppen, zegt politiewoordvoerder Verboon van Hollands Midden.

In de regio Haaglanden probeert de politie wel het gerucht uit de wereld te helpen. In een persbericht stelt de politie dat 'de angst volkomen onterecht is' en 'er geen enkele reden is om ongerust te zijn'.

De vermeende bende heeft de gemoederen in het Leidse uitgaansleven flink beziggehouden. Het verhaal wil dat een bende in de Haarlemmerstraat meisjes voor een vreselijke keuze stelt: of ze moeten meedoen aan groepsseks, of ze krijgen in beide wangen een kerf met een mes, zodat hun mondhoeken uitscheuren. Deze verminking wordt de 'eeuwige glimlach' genoemd.

Jaap Burger, kenner van zogenoemde 'stedelijke legenden' legde twee weken geleden in deze krant uit dat de mythe over de wangsnijders al zeker vijftig jaar oud is, uit Engeland komt en nog steeds in telkens verschillende gedaanten opduikt. Verboon zegt dat wat Hollands Midden betreft het verhaal daarmee uit de wereld is geholpen.

Frans van Rijnswou, voorlichter van de politie Haaglanden, verwacht niet dat het persbericht in één klap een einde maakt aan de geruchten in zijn district. ,,Bij ons leeft het gerucht vooral in het Westland. Met name op scholengemeenschappen maken mensen zich vreselijk ongerust. Ze komen naar het politiebureau en spreken de wijkagenten aan. Je kan steeds aan ieder afzonderlijk gaan uitleggen dat het niet waar is, maar met het persbericht hopen we bij veel mensen tegelijk een deel van de onrust weg te nemen. Een permanente oplossing voor dit soort verhalen bestaat niet. Volgend jaar duikt het toch weer op in een andere vorm.''

vrijdag 10 oktober 2003

[...]

mikezwet
Honda Dream 50
Geplaatst door mikezwet op donderdag 23 oktober 2003 21:47

zo gaat hij dus rond over hotmail, mijn vriendin woont 3 stappen vanaf cs den haag, leuk als je zoiets krijgt:

Let op.
Er is een bende aan de gang, genaamd: smiley-bende.
Ze komen overal. Ze hebben al zover mij bekent is,
slachtoffers gemaakt in Antwerpen en Bergen op zoom, Roosendaal en
nu ook zelfs in Halsteren. (Den Haag Centraal Station ook)

Wat doet de smiley-bende??
Ze pakken meisjes (zo rond 16/20 jaar) en stellen
haar de vraag: Glimlach door het leven of verkracht worden.
Zodra je kiest voor glimlach door het leven,
snijden ze je mond open in de vorm van een glimlach naar je oor toe en ze strooien
er zout op, zodat je heel je leven een litteken hebt.

Dit is geen grap!!!
Pas op, het zijn ongeveer 6 marokanen.
Stuur dit door naar zoveel mogelijk meisjes
eventueel jongens) zodat ze het weten!!

Mijn werk ----- Mijn hobby ----- Mijn werk en hobby
mikezwet
Honda Dream 50
[...]

Geplaatst door Shirley op vrijdag 24 oktober 2003 00:09

Dat is toevallig zeg dat ik dit topic nu zie! Ik had er echt helemaal nog nooit van gehoord he, en vanmorgen komt ineens een collega op m'n werk met ongeveer hetzelfde verhaal,maar dan dat het bij ons in de stad gebeurde. Maar ik had wel meteen door dat het onzin was. Dan had je het zeker al in het nieuws gehoord. Maar stel je voor zeg, dat een of andere psycho dat nog een leuk idee vindt ook.... brrr....

[...]
Shirley
Either you love or you hate me

TM 6053 - De engelenlach    TM 6053 - De engelenlach

Beschrijving

Een groep Marokkaanse jongens zou meisjes de keuze geven tussen groepsverkrachting of een smiley. Als het meisje kiest voor de smiley of de lach, dan worden haar mondhoeken uitgesneden. Het verhaal zou gebeurd zijn in het Westland (Naaldwijk, 's-Gravenzande, Monster, Honselersdijk), in Den Haag, Leiden, Zaltbommel, Roosendaal, Eindhoven, Tilburg, Helmond, Amersfoort, Halsteren, Bergen op Zoom.
De discussianten twisten erover of het een urban legend is, en of bepaalde mensen geen urban legends kunnen (gaan) naspelen. Om het type verhaal nader te omschrijven, worden meer voorbeelden van urban legends gegeven.

Internetforum Fok

1 tot en met 24 oktober 2003