Is er nog een kastelein bij?
Ja?
Je mag nog weg.

Kastelein komt bij die dokter zegt ie: "Dokter ik heb enkel nog klachten van mijn vrouw. Ik ben niet meer de oude. We doen het niet meer, het gaat niet meer."
Zegt die dokter: "Zit er niet over in. Je krijgt van mij een hormonen-injectie, maar gelijk naar huis, want hij werkt gelijk."
Na veertien dagen loopt de dokter in de Wagenstraat, loopt die kastelein hatsiekidee.
De dokter zegt: "En"
"Het is zo hoor dokter, haha, helemaal weer de ouwe, tien keer per dag."
Zegt ie: "Geweldig, hoe vind je vrouw het."
Zegt: "Dat weet ik niet, ik ben nog niet thuis geweest."

Wippen, wippen doe ik toch zo graag. Eerst een keer omhoog en dan weer fijn omlaag. Samen heerlijk wippen dan ben ik in mijn sas. 'K wou dat de hele wereld een grote speeltuin was, 'k wou dat de hele wereld een grote speeltuin was.

Beschrijving

Een kastelein gaat naar de dokter, omdat zijn vrouw klachten heeft over hem. Het lukt hem niet meer met de seks. De dokter geeft hem een hormonen-injectie, waarmee hij weer de oude moet worden. De dokter ziet hem twee weken later en de man is heel vrolijk. Het gaat weer fantastisch met hem, tien keer op een dag heeft hij seks. Zijn vrouw weet alleen nog nergens van, want hij is nog niet thuis geweest.

Bron

Harry Touw - Bakken aan de bar (Dureco, 1986); in feite een nieuwe persing en compilatie van twee LPs: Bakken aan de Bar (Olala, 1973) en Nog meer bakken aan de bar (Olala, 1975?). Beide LPs zijn live opgenomen, de eerste in café restaurant Meerrust te Warmond.

1973-1975?
Wippen, wippen doe ik toch zo graag....een grote speeltuin was. Dit gedeelte wordt gezongen. Onder geluid staat een geluidsfragment van de mop.

Wagenstraat    Wagenstraat