Een sage (internet), zaterdag 27 augustus 2005

Hoofdtekst

- Een jongste bediende van een drogist wordt erop uitgestuurd om bij een collega 'muggentietjeszalf'te halen. Deze helpt hem uit de droom: "Muggen hebben toch geen tietjes!" Een week later komt een mevrouw om mottenballen. De jongste bediende: "Haha, mij hou je niet meer voor de gek!!"
- Een leerling metaalbewerker werd de straat opgestuurd voor een flesje giechelolie. Na een dag in de kroeg kwam hij terug en zei tegen zijn baas: "Helemaal uitverkocht. Daarom heb ik maar een doosje Tisterniet meegebracht. (Telegraaf 02-06-01)
- Brengt dit naar het ronde archief (prullenmand)
- Aardrijkskundeleraar: Ga de globe van Nederland eens halen
- Feut, die van een ouderejaars de opdracht had gekregen om drie ons condooms te gaan halen, kwam terug en overhandigde hem een zakje elastiekjes met de opmerking: ze hadden ze alleen nog maar gesneden.

TM 8054 - Fop-opdrachten    TM 8054 - Fop-opdrachten

Opsomming van een aantal fopopdrachten.