Een broodjeaapverhaal (mondeling), vrijdag 15 juni 2007

Hoofdtekst

Het was een collega, van de vrouw, en daar weer de vriendin van, van mijn collega. Die ging naar d'r moeder toe, met de auto. En ehm, toen reed ze over een weg in het bos, het is natuurlijk altijd in een bos... En toen reed ze een hert of een konijn, een beest aan. Nou en toen ging ze uitstappen, en ja, dat beest eventjes aan de kant, zodat ze verder kon rijden. En daarna werd ze de hele tijd achtervolgt door een auto. En ze had zo iets van ja... ze ging langzamer rijden, dan ging die auto ook langzamer rijden, en ze ging sneller rijden, en de auto ging ook sneller rijden. Dus toen ging ze maar afslaan, die auto ging ook d'r achteraan. Nou en ze was bijna bij d'r moeder en toen op een gegeven moment was ze daar. En die auto die reed ook zo die oprit op, van het huis van haar moeder. En toen eh, ja wat is dit!? Dus die gene, die achtervolger, die stapte uit. En zo van ja ik ben maar achter je aan komen blijven rijden want toen jij uitstapte om dat beest van de weg te halen is er iemand achter in jouw auto geklommen!

BRUN 01305 - The Killer in the Backseat    BRUN 01305 - The Killer in the Backseat

Beschrijving

Een vrouw rijdt 's avonds in het bos een beest aan. Ze stapt uit om even te kijken en rijdt verder. Op een gegeven moment merkt ze dat een auto haar volgt. Als ze op de plaats van bestemming is aangekomen, stapt de achtervolger uit. Hij wil haar waarschuwen, want toen zij uitstapte om naar het aangereden beest te kijken, is er iemand achter in haar auto geklommen.

Letterlijk afschrift van een mp3-opname.

The Killer in the Backseat