Een broodjeaapverhaal (mondeling), maandag 17 maart 2008

Hoofdtekst

De voorganger van de satanskerk in Noord-Holland, eigenlijk een bordeel, was oorspronkelijk christelijk opgevoed. Als satanist kwam hij er op een gegeven moment achter dat hij verkeerd bezig was. Hij nam contact op met ons en in de naam van Jezus Christus bevrijdden wij hem van meerdere demonen. Er waren heel wat demonen bij de man aanwezig. Tijdens de bevrijdingssessie hoorden we opeens krassen langs de muren gaan, en zagen we de krassen ook op de muur. We lachten en zeiden: 'Is dat alles wat Satan kan?" Satan is, vergeleken bij Jezus Christus, als een lucifer in vergelijking met een wolkenkrabber.

BRUN 03200 - Satanic Panic    BRUN 03200 - Satanic Panic

Beschrijving

Bij het van de voorganger van de satanskerk bevrijden van demonen zijn er nagelkrassen te horen en te zien langs de muren in het huis.

Parafrase van een verhaalelement uit een christelijke lezing te Bosch en Duin.

De verteller vertelt dat hij bij de 'bevrijdingssessie' aanwezig was.