Een sage (internet), maandag 27 juni 2011

Hoofdtekst

In de wijk De Akkers in Spijkenisse staat een “spookflat”, genaamd De Akkerstede. De Telegraaf schreef dat een inwoner 's nachts voetstappen in zijn huis hoorde terwijl er zacht tapijt op de vloer lag.
Er zouden binnen twee jaar tijd al zes zelfmoordenaars van de flat gesprongen zijn, inwoners kregen massaal allerlei ziektes en kwalen en er heerste ontzettend veel burenruzie.
De reden zou zijn dat er op de plek waar de flat gebouwd is, vroeger twee ondergrondse rivieren elkaar gekruist hebben. En dat geeft veel negatieve energie, aldus Paranormaal TV, de makers van een filmpje over de flat dat o.a. op YouTube verscheen. Het filmpje zorgde voor enige onrust onder de bewoners en het bericht bereikte al snel de media.

SINSAG 0450 - Andere Tote spuken.    SINSAG 0450 - Andere Tote spuken.

Beschrijving

Onder een flat in Spijkenisse kruisten vroeger twee ondergrondse rivieren elkaar. Dit zorgt voor veel negatieve energie, wat in de flat tot veel problemen leidt: ziektes, zelfmoord, ruzie etc. Paranormaal TV maakt er een filmpje over voor YouTube, wat ook voor veel onrust onder de bewoners zorgt.

Ingezonden in de Nederlandse Volksverhalenbank van het Meertens Instituut

Andere Tote spuken.