Een broodjeaapverhaal (brief), vrijdag 09 december 1994

Hoofdtekst

Russische generaals die in de jaren 80 kakkerlakken met uitgerukte vleugels over hun eikel laten rondlopen zijn niet de uitvinders van dit exquise genot. In 1953 schreef een vooruitstrevende Amerikaanse dominee een voor die tijd sensationeel boek (ik herinner me naam noch titel) over de ongevaarlijkheid, ja, goede kanten van masturbatie. Zijn propagandistische uitweidingen waren muf, maar er stonden aardige case-stories in. Een ervan ging over een twaalfjarig boerenmeisje uit de jaren 30 dat op haar porch haar vagina blootstelde aan de zon. Ze kreeg extases van de vliegen die over haar clitoris begonnen te kruipen.

Een boerenmeisje `masturbeert' door buiten vliegen over haar geslachtsdeel te laten kruipen.

Brief n.a.v. publicaties van Ethel Portnoy (bezit Theo Meder)

9 december 1994
Dit naar aanleiding van het verhaal bij Portnoy dat Russische generaals kakkerlakken over hun geslachtsdeel lieten kruipen.

Russisch    Russisch

Amerikaans.    Amerikaans.