Een mop (televisie), van donderdag 01 september 1994 t/m maandag 31 oktober 1994

Hoofdtekst

Er komt een oude man van 83 jaar bij de spermabank. Met trillende stem zegt hij: "Ik wil graag een donatie doen."
"Wat zegt u?" vraagt de receptioniste.
"Dat ik graag wil doneren."
Het meisje durft de man niet te weigeren, neemt hem mee naar een kamertje, zet een leuk pornofilmpje op, geeft hem een jampotje en doet het gordijn dicht.
Alle collega's komen nieuwsgierig bij het gordijn staan luisteren.
Ze horen gekreun: "Hmmmpfh, hunmmmpffh". En nog eens gekreun: "Hmmmpfh, hunmmmpffh". En dan opeens: "Nou nou."
Iedereen stuift meteen weer weg.
Het gordijntje gaat open, en het oude mannetje komt naar buiten lopen. Zegt hij tegen de receptioniste:
"Ik heb het met mijn linkerhand geprobeerd, ik heb het met mijn rechterhand geprobeerd, maar ik krijg dat klerepotje niet open!"
(RTL4, MOPPENTOPPERS, SEPT. - OKT. 1994)

Beschrijving

Een hoogbejaarde man komt bij de spermabank om een donatie te doen. Het voltallige personeel komt nieuwsgierig bij het gordijn staan luisteren; men hoort de man kreunen en "nou nou" zeggen. Even later blijkt dat de man het deksel niet van het potje krijgt.

n.v.t. (RTL4, Moppentoppers, sept. - okt. 1994)

september - oktober 1994