STSAG629 - Drie UFO's maakten zelfs een rondedans boven Enschede; Lezingen over vliegende schotels en buitenaardse ontvoeringen: ET bestáát!

Een broodjeaapverhaal (krant), maandag 26 februari 1996

Melding:

Bestand met auteursrechtelijke informatie of extreme facetten.
De inhoud is afgeschermd, en kan alleen worden geraadpleegd op het Meertens Instituut, of met een account.

Auteursrecht:

De tekst bevat auteursrechtelijk beschermde informatie. De inhoud is daarom afgeschermd, en kan alleen worden geraadpleegd op het Meertens Instituut.
This text contains copyrighted information.

BRUN 08100 - The Landed Martians    BRUN 08100 - The Landed Martians

Beschrijving

Verslag van een lezingendag over UFO's. Een spreker getuigt UFO's te hebben zien vliegen. Een vrouw is gevolgd door een UFO, en 's nachts is met een straal de vrucht uit haar schoot gehaald. Een therapeute behandelt mensen die door buitenaardse wezens zijn ontvoerd en geopereerd.

Dagblad Tubantia, 26-2-1996

Commentaar

Onder Beeld een begeleidende foto: "Graancirkels, UFO's, ervaringen met buitenaardse wezens... Moeilijk of zelfs onmogelijk te verklaren verschijnselen. Maar dat ze het publiek aanspreken blijkt wel uit de grote belangstelling ervoor. Archieffoto".

UFO    UFO

Jan Ankoné    Jan Ankoné