BAMET110 - Daar komen de Jantjes

Een broodjeaapverhaal (boek), 1988 - 1991

Daar komen de Jantjes
Een popster, die de reputatie had een onverbeterlijke rokkenjager te zijn, zakte op een avond tijdens zijn concert in een grote Amerikaanse havenstad op het podium in elkaar. Hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Omdat ze de oorzaak van zijn plotselinge malaise niet zo snel konden achterhalen, besloten de artsen zijn maag leeg te pompen. Het was geen wonder dat hij onwel was geworden. In zijn maag zat anderhalve liter sperma.

BRUN 05510 - The Promiscuous Cheerleader    BRUN 05510 - The Promiscuous Cheerleader

Beschrijving

Een popster wordt op een avond tijdens een concert dat hij geeft onwel door al het sperma dat in zijn maag zit.

Ethel Portnoy: Broodje Aap Met. 1e druk. Amsterdam 1992, p.146

ca. 1990
De genoemde popster zou Rod Steward zijn. Commentaar op p.176: "Volgens popster Rod Steward in een interview met het tijdschrift Rolling Stone (11 juli 1991), heeft het verhaal over hem zich 'over de hele godganse wereld verspreid... Het is nauwelijks te geloven dat het nog nooit in de krant heeft gestaan... Ik was niet eens in Amerika toen het zogenaamd gebeurde. En jullie weten dat ik geen flikker ben! Trouwens, dan had het minstens een heel elftal moeten zijn... of een scheepslading matrozen! Nou vraag ik je, het is toch krankzinnig!'"
The Promiscuous Cheerleader

Amerikaanse    Amerikaanse