Een mop (mondeling), dinsdag 22 september 1998

Hoofdtekst

Drie hoeren zitten aan de bar op te scheppen over de grootte en diepte van hun geslachtsdeel. De eerste zegt: "Ik krijg er wel een biljartbal in!" en voegt de daad bij het woord. De tweede zegt: "Ik krijg er wel twee biljartballen in!" en demonstreert dit ook. De derde roept dat ze er wel drie biljartballen in kan stoppen, maar krijgt vervolgens de derde er niet meer uit,dus ze gaat naar de dokter. De dokter vraagt haar zich uit te kleden, en wanneer ze achter het gordijn vandaan komt, ziet ze dat de dokter zich ondertussen ook heeft uitgekleed, en met een enorme erectie op haar staat te wachten. Op haar verbaasde gezicht reageert de dokter: "Ik zal hem er wel even met effect uitstoten!"

Beschrijving

Drie prostituées scheppen op over de grootte van hun geslachtsdeel: ze gaan het meten met biljartballen. De laatste komt bij de dokter terecht, die gaat 'biljarten'.