Een mop (internet), woensdag 23 september 1998

Hoofdtekst

Komt een man bij een bar en vraagt aan de barkeeper: "Waarom staat er een paard voor de kroeg?" "Nou," zegt de man, "als jij het paard kan laten lachen, dan heb je 100 gulden gewonnen." Dus de man loopt naar het paard, fluistert wat in zijn oor en het paard ligt in een deuk, dus de man heeft honderd gulden gewonnen. De volgede dag, toen de man weer in de kroeg kwam, stond het paard er weer. Zegt de barkeeper: "Als je het paard kan laten huilen, dan verdien je weer 100 gulden." Dus de man loopt naar het paard en fluistert weer in zijn oor en het paard moet heel hard huilen. De barkeeper zegt: "Hoe doe je dat nou? Het is niemand gelukt, behalve jou? "Nou," zegt de man, "toen ik hem moest laten lachen, zei ik dat ik een grotere lul had dan hij, en toen 'ie moest huilen, liet ik hem zien!"

Beschrijving

Een man kan een paard achtereenvolgens laten lachen en huilen door zijn geslachtsdeel te laten zien.