Een broodjeaapverhaal (e-mail), woensdag 28 oktober 1998

Hoofdtekst

Hier ken ik er een heleboel van. De meest betrouwbare en bizarre is de volgende. De zwager van de ex-vriend van mijn zus (ja ja) is arts in een ziekenhuis. Hij schijnt verteld te hebben, dat er eens een man opgenomen werd met klachten over krampen in zijn buik. De man is uitvoerig onderzocht,
maar de symtomen waren niet meteen helder. Na een dag of twee kwam men er achter dat de man een darmperforatie had. In zijn endeldarm. De man werd gevraagd hoe dat kwam, aangezien zoiets niet door natuurlijke oorzaken ontstaat. Na veel ontwijk heeft de man moeten toegeven dat hij anale sex had gehad met zijn herdershond (of bouvier, dat weet ik niet meer). Deze had gewoon een gat in zijn endeldarm gestoot. Het verhaal is minstens 6 jaar oud en ik heb het gehoord van mijn zus.

Beschrijving

Man wordt opgenomen in het ziekenhuis. Na lang onderzoeken blijkt dat zijn maagpijn onstaan is door een gat in de endeldarm. Dat was er in gekomen door een hond die hem anaal bevredigde.