Een mop (mondeling), donderdag 30 mei 1968

Hoofdtekst

Jan Hepkes hie wol gau us foeken stean yn 'e Wide Pet. Op in kear soed er nei dy foeken ta to sjen. It wetter yn 'e Borkewyk wie doe nochal leech. Jan roan der trochhinne, mar 't wetter kom him boppe de learzens. Mar syn learzens rekken fol iel.
"Toen was Jan Hepkes door de wijk en toen had hij zes en twintig pond paling", sa fortelde er it sels.

Onderwerp

AT 1895 - A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots    AT 1895 - A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots

ATU 1895 - A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots.    ATU 1895 - A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots.

Beschrijving

Een man liep eens met zijn laarzen door een laagstaand water. Het water kwam toch boven zijn laarzen, en zijn laarzen liepen vol met aal.

A Man Wading in Water Catches Many Fish in his Boots

Jan Hepkes    Jan Hepkes