RKOMA276 - Nee, er is hier geen meneer De Leeuw

Een sage (televisie), vrijdag 23 februari 2007

Nee, er is hier geen meneer De Leeuw

Ze worden er brullend gek van, daar in Emmen. Een oude grap is er in een nieuw jasje gestoken en daardoor rinkelt de hoorn van de hak bij Dierenpark Emmen. De bellers vragen massaal of meneer De Leeuw ook aanwezig is. "Veel mensen kregen een smsje, zogenaamd van een vriend. Daarin staat dat meneer De Leeuw heeft gebeld, en of hij of zij die even kan bellen", zegt de woordvoerder. Het nummer is dat van het dierenpark.
Het heeft al duizenden telefoontjes opgeleverd. Het dierenpark heeft een extra receptionist ingezet en een bandje gemaakt waarop gemeld wordt dat het De Leeuw verhaal onzin is.

TM 8054 - Fop-opdrachten    TM 8054 - Fop-opdrachten

Beschrijving

Mensen krijgen een sms waarin een nummer wordt gegeven van meneer De Leeuw, met de vraag of de ontvanger wil terugbellen. Het telefoonnummer blijkt het nummer van dierenpark Emmen te zijn.

Teletekst (Kladblok), vrijdag 23 februari 2007.

Vgl. ANYA0030.