Een broodjeaapverhaal (mondeling), donderdag 26 april 2007

CJ: Heb je ook het broodje-aap van Amersfoort gedaan?
RK: Wat dan?
CJ: Hoe heet het daar ook al weer....de shoarmazaak. Die man doet de hele tijd sperma in de knoflooksaus.
[O] Nee. Dat is dus zo'n echte, want die bestaat ook van die in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg.
RK: Waar is dat in Amersfoort dan?
CJ: Welke was dat ook al weer?! Die is in elke stad waarschijnlijk, dat verhaal. Die ene die op het Lievevrouweplein zat. Daar was het.
RK: Maar wanneer was dat, wanneer is dat verteld dan?
CJ: Vroeger. Ging altijd.
RK: Ja?
CJ: Ja. Maar het was op gegeven moment in de krant geweest bij iemand. Volgens mij is het een keer openbaar geweest of zo. Maar volgens mij is het gewoon ergens een keer in de krant geweest, dat het kan gebeuren, of...weet ik veel...en dan verzint iedereen van: 'oh, dat was in Amersfoort, oh dat was in Utrecht...' [...] Jeruzalem was dat toch, of zo? Bij de Lievevrouwekerk.

BRUN 05515 - Masturbating into Food    BRUN 05515 - Masturbating into Food

Beschrijving

In een shoarmazaak (Jeruzalem [?]) op het Lievevrouweplein bij de Lievevrouwekerk in Amersfoort, deed de eigenaar sperma in de knoflooksaus.

Letterlijk afschrift van mp3-opname (tijdens een verjaardagsfeest)

RK: Ruben Koman; CJ: Colinda de Jong; [O]: Overige verteller.